0 0SiriuS0 Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #1 Casper marka laptopum var klavyeyi sıfırlamak için aygıt yöneticisinden kaldırdım klavyeyi yeniden başlatılacak dedi iptal dedim bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra klavye aygıt yöneticisinde gözükmüyor hiçbir şekilde. Ne yapmalıyım?
Casper marka laptopum var klavyeyi sıfırlamak için aygıt yöneticisinden kaldırdım klavyeyi yeniden başlatılacak dedi iptal dedim bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra klavye aygıt yöneticisinde gözükmüyor hiçbir şekilde. Ne yapmalıyım?
Çözüm 0 0 0SiriuS0 18 Nisan 2020 Evet, öyle denemiştim ama olmadı. Neyse ki çözebildim sorunu. Windows Update ile bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatınca çözüldü sorun.
Evet, öyle denemiştim ama olmadı. Neyse ki çözebildim sorunu. Windows Update ile bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatınca çözüldü sorun.
Fenxy Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 656 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Nisan 2020 #2 Aygıt yöneticisinde donanım değişikliklerini tara dediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS 0 0SiriuS0 Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #3 Evet, öyle denemiştim ama olmadı. Neyse ki çözebildim sorunu. Windows Update ile bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatınca çözüldü sorun. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, öyle denemiştim ama olmadı. Neyse ki çözebildim sorunu. Windows Update ile bilgisayarı güncelleyip yeniden başlatınca çözüldü sorun.