Casper monitörler nasıldır?

Casper'i nasıl bilirsiniz?

• Mükemmel :)

Oy: 1 2,4%
  • Kendi çapında iş yapıyor

Oy: 3 7,1%
  • Bir ara Sevimli Hayalet Casper vardı. Bu o mu?

Oy: 16 38,1%
  • Issız adada Casper marka ürün görsem kullanmam.

Oy: 7 16,7%
  • Firma acilen kapatılsın.

Oy: 15 35,7%

• Oy verenlerin toplamı
    42

poseydonsss

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Casper kötü bir ün salmış. Özellikle masaüstü bilgisayarlarda. Peki ya monitörleri nasıldır? Sonuçta LCD panel ürete bir firma değil. Dolayısıyla bir yerlerden alması gerekiyor. Deneyimleyen var mı arkadaşlar? Düşünceleriniz nedir?

Casper kaliteli ürün yapamıyor bence de. Ha itin totosuna sokmak taraftarı da değilim açıkçası. Ama 100 lira mı, 200 liramı ne kadarsa daha fazla verip ASUS , Samsung , LG almayı tercih ederim ben de şahsen.

2Ms tepki süreli ve HDMI girişli en ucuz monitör Casper markaydı. Merak ettim.
Ucuz etin yahnisi yavan olur. Casper pişmanlıktır:tırnak:. Laptoplarıda çok ısınır. Casper markalı ürün kullanan yakınlarımın hiçbiri memnun değil. Asus ve ya LG al.

Issız adada Casper marka ürün görsem kullanmam.

AOC da alabilirsin ama diğerlerin 50-100 TL pahalı oluyor.

Bende var malesef. VGA girişi mevcut. Dalgalanma aşırı derecede çok(DVI to VGA). Siyah bir ekran geldiyse ekran karanlıklaşıyor ve asıl parlaklığa dönene kadar 2 saniye kadar bir zaman geçiyor. Bence alma çünkü Casper pişmanlıktır. Casper kasam vardı değişmeyen 3 adet parçası kaldı. İşlemcisi, 1 Adet RAM'ı(4GB) ve HDD'si. Kasası geriye kalan herşeyini değiştirdim. Ne kasasını ne klavye ve faresini nede monitörünü öneririm. İyi akşamlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı