Ege kaya1 Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 42 2 Şubat 2020 #1 Bu laptopun anakartını görme yolunu buldum ama dosyalara baktığımda belirtmemişler, şimdi asıl konuya gelelim. Bu laptopun anakartı ne destekliyor? Mesela ben 7.1 Medusa kulaklık alacağım, bunu destekliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
Bu laptopun anakartını görme yolunu buldum ama dosyalara baktığımda belirtmemişler, şimdi asıl konuya gelelim. Bu laptopun anakartı ne destekliyor? Mesela ben 7.1 Medusa kulaklık alacağım, bunu destekliyor mu?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #3 Başlığı görünce aklıma gelen tek şey sizi tebrik etmek oldu, bana ne sizin laptopunuzdan . Sorunuzun cevabına gelince, destekler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2020
Başlığı görünce aklıma gelen tek şey sizi tebrik etmek oldu, bana ne sizin laptopunuzdan . Sorunuzun cevabına gelince, destekler.
Ege kaya1 Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 42 3 Şubat 2020 #4 HABAR dedi: Başlığı görünce aklıma gelen tek şey sizi tebrik etmek oldu, bana ne sizin laptopunuzdan . Sorunuzun cevabına gelince, destekler. Genişletmek için tıkla... Aklıma çok bişey gelmedi nasıl yazacağımı bilemedim ama yorumunuz için teşekkürler
HABAR dedi: Başlığı görünce aklıma gelen tek şey sizi tebrik etmek oldu, bana ne sizin laptopunuzdan . Sorunuzun cevabına gelince, destekler. Genişletmek için tıkla... Aklıma çok bişey gelmedi nasıl yazacağımı bilemedim ama yorumunuz için teşekkürler