Casper Nirvana i5 sürücü güncellemesine ihtiyaç duyar mı?

Miraç TOKGÖZ

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce Casper Nirvana i5 işlemcili laptopumu Windows 10'dan Windows 7'ye geçirmiştim. İlk birkaç gün mavi ekran problemi yaşadım ancak ardından başta ekran kartı sürücüm olmak üzere birçok sürücüyü güncelledim ve bu sorunum çözüldü, artık mavi ekran sorunu yaşamıyorum. Sormak istediğim soru ise, Windows 7'nin güncelleme almadığını varsayarsak ilerleyen süreçte tekrar sürücü güncellemesine ihtiyaç duyar mıyım, yoksa güncellediğim sürücüler yeterli olacak mı? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• foto toto.PNG
    foto toto.PNG
    64,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna tam cevap vermek zor çünkü ileride olası bir donanım, yazılım, sürücü ya da program açığı yüzünden sorun oluşabilir ama olma ihtimali de düşük. Yani yüksek ihtimalle herhangi bir sorun yaşamazsınız ama dediğim gibi bunun garantisi de yok. Sorun yaşadığınız zaman da tek başınasınız çünkü bildiğiniz üzere Windows 7 desteği sona erdi.

Buna tam cevap vermek zor çünkü ileride olası bir donanım, yazılım, sürücü ya da program açığı yüzünden sorun oluşabilir ama olma ihtimali de düşük. Yani yüksek ihtimalle herhangi bir sorun yaşamazsınız ama dediğim gibi bunun garantisi de yok. Sorun yaşadığınız zaman da tek başınasınız çünkü bildiğiniz üzere Windows 7 desteği sona erdi.
Evet biliyorum. Öyle bir durumda tekrar formata götüreceğim, başka kaçarı yok gibi :D. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı