Casper Nirvana laptop çok ısınıp kapanıyor

enesbaba2626

Hectopat
Daha fazla  
Laptobu bir temizleyeyim dedim, acemiydim, açtım, fanını falan temizledim, tabi internetten falan yardım alarak, işlemcinin üstüne giden bakır boruyu aldım, bakır bloğu üstündeki macun çıksın diye sıcak suya falan tuttum, ondan sonra macunu sürüp üstüne bastırarak yerine koydum, fakat bu sırada macuna yanlışlıkla bastım ve küçük grimsi bir kutu gibi bir şeyin yanına termal macun sıçradı sonra sildim, bundan bir şey olur mu bilemiyorum ama. Arkadaşım hava kabarcıkları olup, macunun sağlıklı olmayacağını söyledi, bu sürede bilgisayarım "GTA San Andreas"'a girsem bile 10 dakika oynayamadan ısınıp kapanıyordu. Bende macundandır diyip macunu tekrar yeniledim, bu sefer sıcak suya falan tutmadım. Fakat bu sefer de aynı oldu, laptobum yine kapanıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim. 95 96 dereceye kadar çıkıyor, üstüne çıkınca zaten otomatik kapatıyor. Ayrıca fan da soğuk üflüyor genellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
sıcak suya tutan bi seni gördüm sanırım yanlış bir şey çünkü bakır tel zaten kullanımda 90 - 95 derece sıcaklığa ulaşmakta .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı