Casper Nirvana laptop Valorant için yükseltilebilir mi?

Daha fazla  
Merhaba çok eski bir bilgisayarım var ve bir ara Valorant oynuyordum 10 FPS ile :D şimdi hiç oynayamıyorum. Valorant oynayabilecek kadar yükseltebilirim miyim? Neler yapmam gerek? Bilgisayardan hiç anlamıyorum bu arada. Yenisini alana kadar bir sürecik idareten böyle bir şey yapmayı planlıyordum. Mümkün olduğundan da emin değilim... Özellikleri (bulabildiğim):

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 128
  • 2.png
    2.png
    16 KB · Görüntüleme: 112
  • 3.png
    3.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 4.png
    4.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çok eski bir bilgisayarım var ve bir ara Valorant oynuyordum 10 FPS ile :D şimdi hiç oynayamıyorum. Valorant oynayabilecek kadar yükseltebilirim miyim? Neler yapmam gerek? Bilgisayardan hiç anlamıyorum bu arada. Yenisini alana kadar bir sürecik idareten böyle bir şey yapmayı planlıyordum. Mümkün olduğundan da emin değilim... Özellikleri (bulabildiğim):

Windows 8.1'e geçmeni öneririm. Sistemin hem hafif hem performanslı çalışır. Valorant'a gelirsek bu sistemle oynaman imkansız diyebilirim. Sistemine yetebilecek oyunları oynamaya çalış. Bilgisayar alacağın zaman konu aç yardımcı olalım.

Windows 8.1'e geçmeni öneririm. Sistemin hem hafif hem performanslı çalışır. Valorant'a gelirsek bu sistemle oynaman imkansız diyebilirim. Sistemine yetebilecek oyunları oynamaya çalış. Bilgisayar alacağın zaman konu aç yardımcı olalım.
Anladıım. Çok teşekkür ederim. Muhakkak buradan konu açacağım alacağım vakit :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı