Casper Nirvana NB C70 laptopun performansını arttırmak için hangi parçalar alınmalı?

swaxzi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba laptopum Casper Nirvana NB C370 ekran kartı değişiyor mu değişmiyorsa hangi ekran kartı almalıyım? (harici) Fan ve RAM.
Sistem özellikleri:
-Intel UHD Graphics 600 ekran kartı.
-4 GB RAM.
-118 GB HDD.
-60Hz
Şimdi bana Valorant + 100FPS Roblox +60 FPS Minecraft +100FPS için gereken her şeyi söyler misiniz? Site ile fan RAM ve harici ekran kartı

Merhaba laptopum Casper Nirvana NB C370 ekran kartı değişiyor mu değişmiyorsa hangi ekran kartı almalıyım? (harici) fan ve RAM.
Sistem özellikleri:
-4 GB RAM.
-118 GB HDD.
-60Hz
Şimdi bana Valorant + 100FPS Roblox +60 FPS Minecraft +100FPS için gereken her şeyi söyler misiniz? Site ile fan RAM ve harici ekran kartı.

Hocam açık konuşmak gerekise uğraşmaya değmez ve yapması imkansız gibi bir şey laptop ekran kartları değiştirmek çok zordur en iyisi yenisini almak veya overclock ile ömrünü biraz daha kısaltarak performansı arttırmak.

Merhaba laptopum Casper Nirvana NB C370 ekran kartı değişiyor mu değişmiyorsa hangi ekran kartı almalıyım? (harici) Fan ve RAM.
Sistem özellikleri:
-4 GB RAM.
-118 GB HDD.
-60Hz
Şimdi bana Valorant + 100FPS Roblox +60 FPS Minecraft +100FPS için gereken her şeyi söyler misiniz? Site ile fan RAM ve harici ekran kartı
Hocam laptoplarda gömülü ekran kartı var değiştirilmiyor. İşlemcide bazı eski laptoplarda kısıtlıda olsa yükseltilebiliyor ama değmez. Bahsettiğiniz oyunlarda bu tür performansları beklemeniz hayal kırıklığı olur.

Sistem özellikleri:
-4 GB RAM.
-118 GB HDD.
-60Hz
Bu laptop beni verem etmeden elden çıkardım rahatladım.
Hiç uğraşmayın.

Geri
Yukarı