Çözüldü Casper Nirvana NB LED ışığı yanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orhantuzlali58

Kilopat
Daha fazla  
Laptobumda termal macun ve menteşe bakımları yapıp toparlayıp Power tuşuna bastıktan sonra sorunsuz şekilde çalıştı. Fakat ekranda LED ışıkları çalışmadı. Arkada yazılar var el feneriyle görüyorum ama LED'in ışıkları yanmıyor. Ekran karanlık. TV'ye HDMI ile bağladığımda açılıyor donanımlarda arıza yok. BIOS pilini söküp beklettim. Her yolu denedim. Akımları ölçtü arkadaşım. Anakartta ekranda sorun yok fakat ekran LED'i yanmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm
Yazılımsal gibi gelmedi bana daha çok donanımsal olarak anımsadım.

Temiz kurulum yaparak donanım mı yazılım mı öğrenebilirsin.

Deneyeceğim bakalım Casper'a bir daha bulaşmam bu vesileyle...
2 Gün önce işin ehli bir tamirciye verdiğim laptobu geri aldım. Usta LED'leri besleyen parçada sorun vardı düzelttik dedi. 200 TL masraf oldu. Fakat şöyle bir sorun oluştu. Artık ekran parlaklığını azaltıp coğaltamiyorum. Veyada ben yapamadım. Sıfırdan format attım. Yinede olmadı. Artık bu şekilde kullanacağım. Konu kapanmıştır.
Yazılımsal gibi gelmedi bana daha çok donanımsal olarak anımsadım.

Temiz kurulum yaparak donanım mı yazılım mı öğrenebilirsin.

Deneyeceğim bakalım Casper'a bir daha bulaşmam bu vesileyle...
2 Gün önce işin ehli bir tamirciye verdiğim laptobu geri aldım. Usta LED'leri besleyen parçada sorun vardı düzelttik dedi. 200 TL masraf oldu. Fakat şöyle bir sorun oluştu. Artık ekran parlaklığını azaltıp coğaltamiyorum. Veyada ben yapamadım. Sıfırdan format attım. Yinede olmadı. Artık bu şekilde kullanacağım. Konu kapanmıştır.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı