Casper Nirvana R5 220 uyumsuzluğu

gswscofield

Hectopat
Daha fazla  
Casper gibi vasat bir markadan eskiden bilgisayar aldık. Satan kişide zaten bilgisayardan anlamayan bir esnaf.. RAM işlemci ile gösteriş yapan casper maalesef beni de kurban etti. 1 2 ayin ardından ekran kartı hakkında bilgi edindikten sonra açıp baktım birde ne göreyim R5 220. Evet belkide çoğunuz benim o an neler hissettigimi anlamışsınızdır.. Tamam ekran kartını degistirebilirim. Kasayı aldım ve mahallemde gerçekten güvendiğim bir bilgisayarciya gittim ona yeni nesil oyunlar oynamadigimi CS GO, LoL, GTA 5 tarzı dostlarla birlikte oynadığımız oyunlar için bir ekran kartı takmasini söyledim yanlış hatirlamiyorsam sapphire miydi neydi ondan takiyordu. Hatta fiyatı 170 TL civarindaydı ama ne mi oldu ekran açılmadı. (Bilgisayara takıldıktan sonra güncelleme gelmişti). Defalarca denedik farklı ekran kartları taktık yine olmadı güç kaynağı taktık yine olmadı ardından eski R5 220'yi taktık açıldı.. Bana ne mi söyledi ''Anakartin büyük bir ihtimalle yetersiz kaldı'' dedi şimdi arkadaşlar yarın aynı yere (farklı birine) R7 240 taktıracağım.. Hani anakarta bakayım diyeceğim lanet olası Casper kilit koymuş Casper Nirvana yazıyor.. Peki dostlar sizce takan kişide mi hata var yoksa dediği gibi ekran kartında mı? Teşekkürler esen kalın [emoji5]

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa bende r5 220 var ben psuyu geliştirip yeni GTX 960 almayı düşünüyordum napicam help me
Yada r7 240 taktinmi memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…