Casper Nirvana S500 laptopta oyun oynarken bir anda sistem kilitleniyor

• Konuyu başlatan pinti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 292

pinti

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, herkese iyi geceler dilerim. Sorunum şu ki Valorant veya CSGO oynarken laptopum bir anda kilitleniyor, dnnnnnnnnn diye bir ses geliyor ve tamamen hiçbir şey yapamıyorum. Bu daha önce birkaç kez oldu korkup Power tuşundan kapattım laptopu. YouTube'dan izlemiştim bellek tanılama yapın diyorlardı yaptım yine aynısı oldu. Nasıl çözebilirim? Çok mu kötü bir sorun, bilgisi olan var mı?

Sistemim Casper Nirvana S500, i5 1135G7, 8G RAM, MX450.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper laptop bom diye patlaya dabilir hiç şaşırmam. Bahsettiğiniz dnnnnnn sesi fan sesi gibi bir ses mi?

25 yıldır bu işin içindeyim daha boom diye patlayan hiçbir marka model laptop görmedim 😃 Abartmayın ve arkadaşı doğru yönlendirin.

Değil hoparlörden geliyor.

Hayır

HardDiskSentinel ile disk sağlığına bakın ve HD Tune ile bad sektör testi yapın sonuca bakalım.

Yüksek ihtimal disk arızası. HDD'mi kullanıyorsunuz?
SSD kullanıyorum.

25 yıldır bu işin içindeyim daha boom diye patlayan hiçbir marka model laptop görmedim 😃 Abartmayın ve arkadaşı doğru yönlendirin.

HardDiskSentinel ile disk sağlığına bakın ve HD Tune ile bad sektör testi yapın sonuca bakalım.
Hemen yapıp, güncelleme paylaşacağım.

1696703493007.png

Hard Disk Sentinel testi bu şekilde, diğer uygulamada bad sektöre benzeyen bir şey bulamadım.

SSD kullanıyorum.

Hemen yapıp güncelleme paylaşacağım.

Eki Görüntüle 1970136

Hard Disk Sentinel testi bu şekilde, diğer uygulamada bad sektöre benzeyen bir şey bulamadım.

Sağlık bayağı azalmış ama sorun bundan mı emin olmak zor bu durumda. Ekran kartı driverini güncelleyin bir de öyle deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı