Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Casper Nirvana S500 nvlddmkm.sys mavi ekran hatası
Hocalarım merhabalar,
Casper Nirvana S500 notebookuma NVIDIA grafik sürücüsünü kurarken mavi ekran hatası aldım. DDU kullanarak temiz kurulum yapmaya çalışsam da aynı hata devam ediyor. Bilgim olmadığından minidump dosyalarına bakarak hatanın sebebini anlayamadım.
Anlayan bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
Öncelikle cihazınıza chipset güncellemesi yapmanızı tavsiye ediyorum. İkinci olarak, doğru sürücüyü indirip kurmaya çalıştığınızdan emin misiniz? Sürücünüzün, işletim sistemi ile uyumlu versiyonunun linkini bırakıyorum.
Öncelikle cihazınıza chipset güncellemesi yapmanızı tavsiye ediyorum. İkinci olarak, doğru sürücüyü indirip kurmaya çalıştığınızdan emin misiniz? Sürücünüzün, işletim sistemi ile uyumlu versiyonunun linkini bırakıyorum.
Hocam temiz bir format atıp üstüne söylediğiniz adımları takip ettim. Mavi ekran hatası geçti ancak bu sefer de Nvidia Denetim Masası hiç bir şekilde açılmıyor. Ekran kartı driverını kursam bile sanki kurmamışım gibi tekrar kurma seçeneği çıkıyor ve hiç bir değişiklik olmuyor. Bu hatanın neden olabileceği hakkında bir fikriniz var mı? Fikirleriniz için teşekkürler.