Casper Nirvana S500 Silver MX 230 sürücüsünü yükleme

Wuxios

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
734
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Tokat
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Casper Nirvana S500 sitesinden NVIDIA ekran kartı driverını indireceğim çünkü diğer NVIDIA ekran kartı driverları bende sıkıntılı çalışıyor. Her neyse, İndirecektim ama yanında onboard modele yüklenmemelidir diyor. Bu ne demek? Ekran kartıma yüklemeli miyim, yüklememeli miyim?
  • i5 10210U
  • NVIDIA GeForce MX230
  • 8 GB RAM
  • Casper Nirvana S500 Silver
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce aşağıda ki Support asistanı indir bilgisayarına ve kurulumunu yap. Daha sonra sana yazılım güncellemeleri çıkartacaktır. Bu güncellemeler arasında dahili ekran kartının driverida var.


Daha sonra gforce Experience programını indir kur bu programda sana MX230 için güncel driverini otomatik olarak bulup indirecektir.

 
Önce aşağıda ki Support asistanı indir bilgisayarına ve kurulumunu yap. Daha sonra sana yazılım güncellemeleri çıkartacaktır.


Daha sonra gforce Experience programını indir kur bu programda sana MX230 için güncel driverini otomatik olarak bulup indirecektir.

Bende Nvidia ekran kartının en günceli yüklü ancak moderatör bilgisayarımın ısındığı yerlerini açıkladığım yerlerini silmiş. Laptopum ısındığı için Casper'ın sitesinden indirmek istiyorum. Sürücülerimi güncellemeden önce ısınma sorunu yoktu. Sanırsam da Nvidia sürücüm Casper'ın sitesindeki sürücü indirili idi. Çok derece çıkıyor.
 
Bende NVIDIA ekran kartının en günceli yüklü ancak moderatör bilgisayarımın ısındığı yerlerini açıkladığım yerlerini silmiş. Laptopum ısındığı için Casper'ın sitesinden indirmek istiyorum. Sürücülerimi güncellemeden önce ısınma sorunu yoktu. Sanırsam da NVIDIA sürücüm Casper'ın sitesindeki sürücü indirili idi. Çok derece çıkıyor.

2 adet S500 Silver var bende de güncel sürücüler ile herhangi bir ısınmayla karşılaşılmıyor. Termal macun yenilemesi yaptın mı yakın zamanda?
 
Casper'in macunları pek kaliteli değil. Anlıyorsan bu tarz işlerden bilgisayarına uygun macun alarak hem işlemci hem ekran kartının macunlarını tazele %80 ısınma problemini çözecektir.
Kaç derece düşer bu işe yarar mı yani? Ekran kartı sıcaklığı 71 den 59a 60a düşer mi yine? Eğer evet işe yarar derseniz ben bilgisayarcıya götürürüm ama bilgisayarcı ya kalitesiz macun sürerse ben anlamıyorum da bu işlerden.
 
Kaç derece düşer bu işe yarar mı yani? Ekran kartı sıcaklığı 71'den 59a 60a düşer mi yine? Eğer evet işe yarar derseniz ben bilgisayarcıya götürürüm ama bilgisayarcı ya kalitesiz macun sürerse ben anlamıyorum da bu işlerden.

Evet gözle görülür bir düşüş sağlar macun yenilemesi. Fan temizliği de yaptır muhakkak.
İşlemci ve ekran kartın giriş seviyesi olduğu için çok kaliteli bir macuna gerek yok. Süreceği macun yine seni 2-3 yıl götüecektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı