Arkadaslar bizde Kocaeli Belediyesi'nin dagittigi Casper T41 tablet verdi bir akrabamiz ve bataryasi sorunluymus. 150TL'ye orijinal batarya takmis bir telefoncu sanirim ama orijinal parca sadece yetkili serviste oluyor diye biliyorum. Bu bataryanin orijinal olduğu nasil anlasilir ve herhangi bir telefoncuda orijinal parca olur mu? Sanirim cihazlardan cikan 2. el parcalar orijinal olur ama sifir orijinal olur mu? Ve sifreyi gecmek için formata para almayacağıni soylemis ama 150 TL para daha istemis. Demis format attim 2020'ye guncelledim falan ama tablette 5 yil oncesinin Gmail hesabi gozukuyor. Ayriyeten Modiverse diye bir program var. Sanirim bu yazilimsal mudahaleyi engelliyor. Bir de aktivasyon kodu diyor. Bunu bilmiyoruz ve acilmiyor tablet. Bunu sorariz falan hallederiz de bu para isteyen adam yalan soyluyor olabilir mi? Format atmis 5 yillik Gmail hesabi duruyor. 2020'ye guncellemis ama tablet 2015'in falan sanirim ve stok ROM 5 yillik tablete gelmez. Custom ROM ise olsa bile tablete yazilimsal mudahele edilemez. Allah'tan parayi daha vermemisler. Ben gidip soyleyeyim mi adama? Sanirim dolandirici bu. Benim yazdiklarim dogru mu? Ona gore gidip ben de diyeceğim parayi vermiyelim.
Son düzenleyen: Moderatör: