CAT 6A kablo gigabit internet vermiyor

anlumt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba aşağıdaki linkte bulunan kabloyu satın aldım. Laptop ve TV'ye Wi-Fi ile bağlanırken, laptopta Wi-Fi ile 920 Mbps, TV de ise Wi-Fi ile 280 Mbps alıyorum. Kabloyu takınca ise iki cihazda da 97Mbps alıyorum. Daha stabil bir bağlantı olsun diye aldım ama böyle çıktı. Sizce nedendir? Canım sıkıldı bu duruma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aşağıdaki linkte bulunan kabloyu satın aldım. Laptop ve TV'ye Wi-Fi ile bağlanırken, laptopta Wi-Fi ile 920 Mbps, TV de ise Wi-Fi ile 280 Mbps alıyorum. Kabloyu takınca ise iki cihazda da 97Mbps alıyorum. Daha stabil bir bağlantı olsun diye aldım ama böyle çıktı. Sizce nedendir? Canım sıkıldı bu duruma.

Kablonun CAT6 kablosu olduğuna emin misiniz? Kabloda hasar var mı kontrol edin yoksa da satıcıya ulaşın.

Evet üzerinde de yazıyor Cat6A 10Gbps diye.Satıcıya sordum dönüş olmadı.Türk malı diye güvenip aldım.Yanılmışım.Ambalajından,malzemesine her şeyi kaliteliydi oysa ki.

Ayrıca şöyle bir şey de söyleyeyim,Kabloyu modem ve Gpon cihazı arasına taktım wifi de 1gbite yakın hız veriyor.Ancak modemdeki lan portlarından birine takıp başka cihaza bağladım mı max 100mbps veriyor.Kablo sorunlu olsa gpon ve modem arasına taktığımda wifi ile 1gbps alabilir miydim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı