WhiteHero Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Bilgisayara Catalina 10.15.5 imajını indirdim. Başarılı bir kurulum yaptım fakat bilgisayarı kapattım. Ertesi gün gelip açmayı denediğimde ise USB sadece SanDisk olarak gözüküyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayara Catalina 10.15.5 imajını indirdim. Başarılı bir kurulum yaptım fakat bilgisayarı kapattım. Ertesi gün gelip açmayı denediğimde ise USB sadece SanDisk olarak gözüküyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #2 Harddisk'e kurduysanız boot menüden HDD'yi birinci sıraya almanız gerekiyor diye biliyorum.
WhiteHero Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #3 Enes_35 dedi: Harddisk'e kurduysanız Boot menüden HDD'yi birinci sıraya almanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef Boot ekranı açılmıyor direkt yazılar geliyor.(OpenCore) kullandım.
Enes_35 dedi: Harddisk'e kurduysanız Boot menüden HDD'yi birinci sıraya almanız gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef Boot ekranı açılmıyor direkt yazılar geliyor.(OpenCore) kullandım.
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #4 WhiteHero dedi: Maalesef Boot ekranı açılmıyor direkt yazılar geliyor.(OpenCore) kullandım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sadece USB yazısı mı geliyor? Buraya fotoğraf olarak atma imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunabilir.
WhiteHero dedi: Maalesef Boot ekranı açılmıyor direkt yazılar geliyor.(OpenCore) kullandım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sadece USB yazısı mı geliyor? Buraya fotoğraf olarak atma imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunabilir.
WhiteHero Femtopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #5 Enes_35 dedi: Anladım. Sadece USB yazısı mı geliyor? Buraya fotoğraf olarak atma imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam halletim çok teşekkür ederim.
Enes_35 dedi: Anladım. Sadece USB yazısı mı geliyor? Buraya fotoğraf olarak atma imkanınız varsa daha iyi yardımcı olunabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam halletim çok teşekkür ederim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.774 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #6 Nasıl halletiğinizi belirtin.