Çavuşoğlu'ndan ABD'ye yanıt

Şu GKRY kadar boş bir ülke görmedim. Alan israfı. Bu rumları alacan, anavatanları Yunanistan'a atacan, sonra güney kesimi de KKTC'ye bağlayacaksın. Ondan sonra hemen Türkiye'ye bağlayacaksın. Orayı da 3 şehre böleceksin.

Demek siz de HOI 4 oynuyorsunuz. (!)


Kaynak ⏫

Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'ye "GKRY'ne uygulanan silah ambargosunu kaldırdınız size somut adımlarla cevap vereceğiz madem tırmanma istiyorsunuz adada biz de gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çavuşoğlu "GKRY'ne uygulanacak silah yardımına karşılık Türkiye'de Kıbrıs türkünü korumak için gereken tüm yardımı yapacaktır" dedi.

Yunan'lar adaları kontrol altına alana kadar ne yapıyorlardı acaba?
 
Ne zaman sıkışsalar milliyetçi oluyorlar. Demokrasi trendir yeri gelince inmesini biliriz diyen insanlar için de milliyetçilik bir trendir ve seçim dönemi kullanılır. Yunanistan bize ait olan adaları 2004'ten beri işgal ediyor ama AKP yıllardır gözünü kapatıyor ve bunu milletten gizliyor. Sırf Avrupa'ya şirin görünmek için adalarımızın işgal edilmesine göz yumdular. Şimdi işin yoksa git de geri al.
 
@495477
Otuz 1 şaka şaka ülkedeki her fabrikayı toprağı satıyorlardı ve tarikatlara para pompalıyorlardı.
Şu hiç bir halta yaramayan fabrikalar mı? Ben olsam daha fazlasını satardım ama yabancılara değil.

Ne zaman sıkışsalar milliyetçi oluyorlar. Demokrasi trendir yeri gelince inmesini biliriz diyen insanlar için de milliyetçilik bir trendir ve seçim dönemi kullanılır. Yunanistan bize ait olan adaları 2004'ten beri işgal ediyor ama akp yıllardır gözünü kapatıyor ve bunu milletten gizliyor. Sırf Avrupa'ya şirin görünmek için adalarımızın işgal edilmesine göz yumdular. Şimdi işin yoksa git de geri al.

Bir operasyona bakar ama yedirmezler. Avrupanım çocuğunu tokatlamak Libya'ya Suriye'ye Irak'ta at koşturmaya benzemez.
 
ABD'nin gözünde Tr dışişleri bakanı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son 8 aydır ne kadar tanıdığım varsa Kıbrıs'a gidiyor usta birliğe. Kanıtlayamam ama Kıbrıs'ta asker sayımızı artırdığımızı düşünüyorum.

Umarım yanılırım ama 2030 yılına kadar dünya üzerinde çeşitli savaşlar olacağını düşünüyorum. Hazırda olun ey Türk gençliği. Savaşın şakası olmaz, savaşın yeri ve zamanı olmaz.
 
Şu GKRY kadar boş bir ülke görmedim. Alan israfı. Bu rumları alacan, anavatanları Yunanistan'a atacan, sonra güney kesimi de KKTC'ye bağlayacaksın. Ondan sonra hemen Türkiye'ye bağlayacaksın. Orayı da 3 şehre böleceksin.
O denli stratejik bir bölgeyi paşa paşa vereceklerini mi sanıyorsun?
 
ABD'nin bundan haberi var mı?
Pamukkale Üniversitesi konferansında yapılan, içe dönük bir propagandayı kim takar?
ABD'li mevkidaşı ile bir konuşup söylesin bakalım bunları.
 

Geri
Yukarı