CBR 125 vs Benelli 125S

İkinci ele giriyorsanız TVS Raider'den şaşmayın. İlk motorunuz olarak da ABS'siz motor almayın. CBR 125 mi kaldı Japon güzellemesi yapmaya gerek yok.

Japon malı her zaman cin ve hint malından çok daha iyidir.

Bu paraya alacağın Japon mallarının yarısı ya hasarlı ya da mekaniği patlamaya yakın makineler olacaktır. Bütçenize göre Japon seçin yoksa çok sanayide gezersiniz.

Üstüne üstlük ABS'si olmayan motor alıyorsunuz, canınız bu kadar mi kıymetsiz? En küçük frende yere düşüp vücudunuzda çizikler yaralar oluşturucaksınız.

Bu paraya alacağın Japon mallarının yarısı ya hasarlı ya da mekaniği patlamaya yakın makineler olacaktır. Bütçenize göre Japon seçin yoksa çok sanayide gezersiniz.

Üstüne üstlük ABS'si olmayan motor alıyorsunuz, canınız bu kadar mi kıymetsiz? En küçük frende yere düşüp vücudunuzda çizikler yaralar oluşturucaksınız.
Oto tamirciyim çoğu şeyini kendim yapabilirim ama haklısın tabi temiz bulursam Honda alacagim

Oto tamirciyim çoğu şeyini kendim yapabilirim ama haklısın tabi temiz bulursam Honda alacagim
Yani karar sizin ama Türkiye şartlarında dediğim konuya dikkat edin. Kendim de motorsiklet sürücüsüyüm her gün yollar ya ıslak ya başka bir şekilde sorunlu oluyor aniden frene asıldığınız gibi ABS'siz motorda yeri boylarsınız. CBR 125 zamanında güzel motordu ama zamanının artık geçtiğini düşünüyorum. ABS bizim ülkemizde şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı