CBR 125R 2025-2026 yılında alınır mı?

O motoru süremezsin o yaşta. İstediğin kadar kanın kaynasın ne yazık ki biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak bu. Bahsettiğin motosiklette çift silindirlik 700'lük blok var bunun ne demek olduğunun farkında değilsin sanırım ki o yaşta ehliyetin de bunu karşılamaz.

Hocam bana kalsa ben direkt MT alacağım Ama alışmadan riske atmak istemiyorum. Ki muhtemelen alacağım zaman benden pahalı olacak.
Hocam görsel daha iyidir ya

Muhtemelen babam gibi bakacağım motora

Söyle bir durumda var şuan alıp garajda bekletebilirim. Kapalı alanda sürerim.

Garajda bekletmeyeceksin birbirimizi kandırmayalım sadece kendini gösterme arzusundan dolayı bile kendini bir anda ana caddede buluverirsin. Görsel konusundaki fikirlerin de motor ekibin uzun menzilde Scooter ile güzel güzel yollar giderken sen bel fıtığı olunca değişecek. Bunları konuşmak için daha erken ister dediğimi dinle ister kendin tecrübe et kapılar benim dediğime çıkacak zira bana da çaylakken aynı şeyi söylemişlerdi. Altın Elbiseli Adam'ı izle ve dediklerini yap. O zaman canın yanmaz

Tamamdır. Düşüneceğim.

Gayet de farkındayım 225 km hıza çıkabilen motordan bahsediyoruz. Her şey iradeye bağlı altınızdaki motorun gücünün farkındaysanız tecrübeniz olmasa dahi nasıl davranacağınız bilmek zorundasınız.

Aldın mı kanka mt07yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…