CBR 250R Çok ağır geliyor

KilliGobek

Picopat
Merhabalar, motor kullanmaya başlamak istiyorum bunun için bütçem şu an az ama bugün bir CBR 250R denedim.
Lakin motorun gidonu çok ağır geldi ve ön freni sert sıkmam sonucu motoru yatırdım.
Sizden ricam 10000 TL seviyelerinde başlangıç motoru ve koruyacak pahalı olmayan ekipman önerilerinizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 10000TL seviyesinde CBR125 zor bulunuyor CBR250 bulamazsınız o fiyata zaten. Ama tavsiyem uygun fiyata CBR125 seneye bende alıcam Allah izin verirse.
CBR 250 istememiş zaten, bu motorla ne yaşadığını söylüyor.

Başlangıç motoru istiyorsun ama CC belirtmemişsin, 125 CC'mi istiyorsun? Malum piyasada anca çin malı motor bulursun. Tavsiyem grenajsız motor bakman, cross/enduro tarzında.

Bunu düşünebilirsin başlangıç olarak.

CBR 250 istememiş zaten, bu motorla ne yaşadığını söylüyor.

Başlangıç motoru istiyorsun ama CC belirtmemişsin, 125 CC'mi istiyorsun? Malum piyasada anca çin malı motor bulursun. Tavsiyem grenajsız motor bakman, cross/enduro tarzında.

Bunu düşünebilirsin başlangıç olarak.
Yani reis 125CC olur ama okula gidicem onlan hani hafif gösteriş motoru falan olursa iyi olur. Billur malzemesi olmayalım Suzuki 125 mesela çok güzel görünen ama çok yavaş bir motor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı