CCleaner alternatifi uygulama önerisi

548490

Hectopat
Merhaba. Ben yakın bir zamana kadar CCleaner kullanıyordum fakat internette gezinirken zararlı olduğu hakkında birkaç şey gördüm ve sildim. Bildiğiniz CCleaner'a benzer uygulamalar varsa atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Ben yakın bir zamana kadar CCleaner kullanıyordum fakat internette gezinirken zararlı olduğu hakkında birkaç şey gördüm ve sildim. Bildiğiniz CCleaner'a benzer uygulamalar varsa atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
CleanMyPC uygulamasını tavsiye ederim. Macbook'umda CleanMyMac uygulamasını kullanıyorum memnunum. Malware, Privacy, Büyük Dosyalar, Uygulamaları kullanırken oluşan sistem çöplerini taratabilir ve silebilirsiniz. Ayrıca memory'de tek bir tuşla optimize edebilirsiniz.

Ne yönden zararlı olduğu önemli. Güvenlik endişesi varsa: Rapor göndermesini engellemek ve güvenlik duvarı ile bağlantısını kesmek kolaydır. Sistem performansı veya sisteme zarar verme endişesi varsa: Kayıt defteri üzerinde sıkıntı verebileceği doğru. Sırf çerez ve çöp temizlemek için pek endişe verecek durumu yok bence.

Hibit Uninstaller kayıt defteri ve gereksiz dosya silme aracı.
Adsız.png

+

CleanMyPC uygulamasını tavsiye ederim. Macbook'umda CleanMyMac uygulamasını kullanıyorum memnunum. Malware, Privacy, Büyük Dosyalar, Uygulamaları kullanırken oluşan sistem çöplerini taratabilir ve silebilirsiniz. Ayrıca memory'de tek bir tuşla optimize edebilirsiniz.

CleanMyPc 2021 itibariyle geliştirilmesi sonlandırılmış. Az önce ben de alternatif ararken farkettim sitelerinde yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı