CleanMyPC uygulamasını tavsiye ederim. Macbook'umda CleanMyMac uygulamasını kullanıyorum memnunum. Malware, Privacy, Büyük Dosyalar, Uygulamaları kullanırken oluşan sistem çöplerini taratabilir ve silebilirsiniz. Ayrıca memory'de tek bir tuşla optimize edebilirsiniz.Merhaba. Ben yakın bir zamana kadar CCleaner kullanıyordum fakat internette gezinirken zararlı olduğu hakkında birkaç şey gördüm ve sildim. Bildiğiniz CCleaner'a benzer uygulamalar varsa atar mısınız? Şimdiden teşekkürler.
CleanMyPC uygulamasını tavsiye ederim. Macbook'umda CleanMyMac uygulamasını kullanıyorum memnunum. Malware, Privacy, Büyük Dosyalar, Uygulamaları kullanırken oluşan sistem çöplerini taratabilir ve silebilirsiniz. Ayrıca memory'de tek bir tuşla optimize edebilirsiniz.
![]()
Best PC cleaning software: CleanMyPC.
Do you want a clean and fast PC like on the first day? CleanMy® PC uninstalls programs and repairs the registry to make your PC new again.macpaw.com
CleanMyPc 2021 itibariyle geliştirilmesi sonlandırılmış. Az önce ben de alternatif ararken farkettim sitelerinde yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.