CCleaner Boş Alanı Temizleme Yaptıktan Sonra HDD Bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de normal temizlikte hiç bir sorun çıkmadı fakat boş alanı temizle yapınca oluyormuş demek ki. Özellikle tehlikeli işler yapan kişiler eğer sildiği dosyaların geri gelmemesini istiyorsa bu yöntemi kullanıyorlar.

Daha önce hiç yapmadım ama sayende öğrenmiş oldum, artık o kısımdan uzak dururum.

Beni takip etmeyenlerin hazin sonu Kaç kere CCleaner ile bir öneri yaptığımda boş alanı temizle hariç işaretleyin tümünü diyorum. Demek ki müdür Technopattan değil.
Quick scan ile normal scan farklıdır. Fark yapmaz demeyin bilmeden. Ayrıca disk raw olduğundna windows üzerinden biçimleyemezsin. Ayrıca diske orj. olmayan bir yazılımla LLF yapmaya çalışıp diski hepten kullanılmaz hale getiren siz olmuşsunuz.
Hirenbootcd indirip yazdırın. Seagate discWizard çalıştırın.
Buradaki resim gelecek buradan Wipe disc tıklayıp tüm diskleri seçip yönergelerle devam edin.
iastor.sys mavi ekran hatası | Sayfa 4 | Technopat Sosyal
Bunu yaptıktan sonra New disc oluşturup format atın. Format esnasında tekrar biçimleyip devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…