Çıkmış olan ne kadar sistem temizlik yazılımı varsa hiçbirinin işe yaramadığını düşünmüyorum. Yazılımsal hızlanmanın pek bir getirisi olmuyor bilgisayarının gerçekten hızlanmasını istiyorsan M2 SSD almanı öneririm. Şahsen ben bunu Samsung 850 evo aldığımda yaşadım. O zamandan beri de bilgisayarımda sistem temizlik yazılımı bulundurmuyorum.Neden?
M2 SSD her türlü sisteme takılabilir mi? Yoksa bilgisayarda "x" parçasının soketi vb. uyumlu olması gerekir mi?Çıkmış olan ne kadar sistem temizlik yazılımı varsa hiçbirinin işe yaramadığını düşünmüyorum. Yazılımsal hızlanmanın pek bir getirisi olmuyor bilgisayarının gerçekten hızlanmasını istiyorsan M2 SSD almanı öneririm. Şahsen ben bunu Samsung 850 evo aldığımda yaşadım. O zamandan beri de bilgisayarımda sistem temizlik yazılımı bulundurmuyorum.
Takmak için anakartınızda m2 yuvası olması gerekiyor bu yuvarlarda yeni anakartlarda oluyor.M2 SSD her türlü sisteme takılabilir mi? Yoksa bilgisayarda "x" parçasının soketi vb. uyumlu olması gerekir mi?
Bunun dönüştürücüsü var mı? Veya buna ihtiyaç duymayan bir ssd var mı?Takmak için anakartınızda m2 yuvası olması gerekiyor bu yuvarlarda yeni anakartlarda oluyor.
Bakınız m2 yuvası:
Eki Görüntüle 321194
Dönüştürücüsü varmı bilmiyorum. M2 olmayan SSD'ler var tabiki.Bunun dönüştürücüsü var mı? Veya buna ihtiyaç duymayan bir ssd var mı?
Advanced System Care hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.