2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #1 Far Cry 3 CD'm var fakat disk 1'i yükledikten sonra 2'ye geçip bitirdiğimde hata veriyor, 3 kere denemiş olmama rağmen aynı hata. Not: CD orijinal D&R'den aldım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 86 KB · Görüntüleme: 113 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Far Cry 3 CD'm var fakat disk 1'i yükledikten sonra 2'ye geçip bitirdiğimde hata veriyor, 3 kere denemiş olmama rağmen aynı hata. Not: CD orijinal D&R'den aldım.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #2 İade edebilirseniz hemen yapın. Dosyalarında bozukluk var(hatalı kopyalama). Artı 0 Eksi
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 19 Ocak 2021 #3 Hocam bende de başka bir oyunda böyle olmuştu YouTube'a hatayı yazınca çözümü bulmuştum. 278491 dedi: Far Cry 3 cd'm var fakat disk 1'i yükledikten sonra 2'ye geçip bitirdiğimde hata veriyor, 3 kere denemiş olmama rağmen aynı hata. Not: CD orijinal d&r'den aldım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam bende de başka bir oyunda böyle olmuştu YouTube'a hatayı yazınca çözümü bulmuştum. 278491 dedi: Far Cry 3 cd'm var fakat disk 1'i yükledikten sonra 2'ye geçip bitirdiğimde hata veriyor, 3 kere denemiş olmama rağmen aynı hata. Not: CD orijinal d&r'den aldım. Genişletmek için tıkla...
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 19 Ocak 2021 #4 Hocam kaç TL'ye aldınız Uplay'den alın. Artı 0 Eksi
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 19 Ocak 2021 #5 Halen Far Cry 3 CD'si satılıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS 2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #6 |-Hakan-| dedi: İade edebilirseniz hemen yapın. Dosyalarında bozukluk var(hatalı kopyalama). Genişletmek için tıkla... Hocam 2018 de almıştım eski uPlay hesabımın gmailini unuttuğum için giriş yapamıyorum iade de edemiyorum 2 seneyi aştı. Aliosman Avci dedi: Hocam bende de başka bir oyunda böyle olmuştu YouTube'a hatayı yazınca çözümü bulmuştum. Genişletmek için tıkla... hocam linkini paylaşabilir misiniz YouTube'den baktım da çözüm bulamadım 278101 dedi: Hocam kaç TL'ye aldınız Uplay'den alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene önce 20 tl idi D&R da. SalihCinar dedi: Halen Far Cry 3 CD'si satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 2 sene önce aldım. Artı 0 Eksi
|-Hakan-| dedi: İade edebilirseniz hemen yapın. Dosyalarında bozukluk var(hatalı kopyalama). Genişletmek için tıkla... Hocam 2018 de almıştım eski uPlay hesabımın gmailini unuttuğum için giriş yapamıyorum iade de edemiyorum 2 seneyi aştı. Aliosman Avci dedi: Hocam bende de başka bir oyunda böyle olmuştu YouTube'a hatayı yazınca çözümü bulmuştum. Genişletmek için tıkla... hocam linkini paylaşabilir misiniz YouTube'den baktım da çözüm bulamadım 278101 dedi: Hocam kaç TL'ye aldınız Uplay'den alın. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 sene önce 20 tl idi D&R da. SalihCinar dedi: Halen Far Cry 3 CD'si satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 2 sene önce aldım.
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2021 #7 CD'nin blu-ray olma ihtimali ne kadar? Artı 0 Eksi
necroTami Decapat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 101 Yer Toshiba mk3276gsx Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #8 Bulabilirseniz bence internetten korsan indirin. Artı 0 Eksi
KS KS 2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 19 Ocak 2021 #9 OYUNM dedi: CD'nin blu-ray olma ihtimali ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam blu-ray olsaydı üstünde yazardı diye biliyorum benim CD'mde yazmıyor. Yani blu-ray değil. necroTami dedi: Bulabilirseniz bence internetten korsan indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan kullanmıyorum parasını vermiş olsam bile virüs tehlikesi de var. Artı 0 Eksi
OYUNM dedi: CD'nin blu-ray olma ihtimali ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam blu-ray olsaydı üstünde yazardı diye biliyorum benim CD'mde yazmıyor. Yani blu-ray değil. necroTami dedi: Bulabilirseniz bence internetten korsan indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam korsan kullanmıyorum parasını vermiş olsam bile virüs tehlikesi de var.
OYUNM Picopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Yer Windows Edge'yi seven ve öneren bir insan. Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2021 #10 278491 dedi: Hocam blu-ray olsaydı üstünde yazardı diye biliyorum benim Cd'mde yazmıyor. Yani blu-ray değil. Hocam korsan kullanmıyorum parasını vermiş olsam bile virüs tehlikesi de var. Genişletmek için tıkla... Pekiya CD'yi kolonya ile temizledinizmi bazen CD öyle düzelebiliyor. Artı 0 Eksi
278491 dedi: Hocam blu-ray olsaydı üstünde yazardı diye biliyorum benim Cd'mde yazmıyor. Yani blu-ray değil. Hocam korsan kullanmıyorum parasını vermiş olsam bile virüs tehlikesi de var. Genişletmek için tıkla... Pekiya CD'yi kolonya ile temizledinizmi bazen CD öyle düzelebiliyor.