Cdd.dll mavi ekran hatası

okngzl

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkdaşlarım kardeşlerim mavi ekran sorunu ile uğraşıyorum. "cdd.dll" dump dosyasının açıklaması bu. Sizce ne yapabilirim? Format çözüm değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akınsoft cafe yönetim programı bende ki maalesef filter da öyle Acronis yokken de aynıydı. Nvidia son sürüme güncel kaldırıp tüm kalıntıları silip tekrar güncelledim, ama yine aynı bir masa da farklı ram taktım 4 gb 1666 onu deniyorum onda vermezse tüm ramlari değiştireceğim. Başka öneriniz var mı hocalarım dump dosyaları ile ilgili.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durduk yere neden ram değiştiriyorsunuz? Çözümü yazdım daha ne önerisi bekliyorsunuz? Güncel olmadığını görüyorum dediklerimi yapacaksanız yapın. Yapmayacaksanız boş konu açmaktan ceza yiyebilirsiniz. Ayrıca Win7 yerine Win8.1'e geçin.
 
Hocam Nvidia ekran kartı son sürüme güncel zaten ayrıca konunun neresi boş sorunumu belirttim yardım istedim. Yardımınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. Kusura bakmayın. Baktığınız dosyada sorun olan uygulamalar bunlar mı? Akınsoft acronis ve mts san andreas mıdır ? Bunları kaldırınca kurtulacak mıyım? Sizce bu mavi ekrandan kusura bakmayın. Tekrar sorduğum için zahmet oluyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı