L leygsane Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Ben arkadaşımla FC24 oynamak istiyorum ama internette PS Plus gerekiyor diyor. Benim FC24 CD'de ve division Rivals'ta oynanıyordu. Yine de Online için PS Plus almama gerek var mı yoksa CD olduğu için PS Plus olmadan oynanır mı?
Ben arkadaşımla FC24 oynamak istiyorum ama internette PS Plus gerekiyor diyor. Benim FC24 CD'de ve division Rivals'ta oynanıyordu. Yine de Online için PS Plus almama gerek var mı yoksa CD olduğu için PS Plus olmadan oynanır mı?
Çözüm Yerayay 1 Ocak 2025 CD ya da dijital fark etmeksizin, Online oynamanız için PS Plus gerekmektedir.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #2 CD ya da dijital fark etmeksizin, Online oynamanız için PS Plus gerekmektedir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS L leygsane Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: CD ya da dijital fark etmeksizin, Online oynamanız için PS Plus gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir hesabı main seçip ps plus alırsam aynı konsoldaki farklı bir hesapla online oynayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: CD ya da dijital fark etmeksizin, Online oynamanız için PS Plus gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir hesabı main seçip ps plus alırsam aynı konsoldaki farklı bir hesapla online oynayabilir miyim?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #4 leygsane dedi: Peki farklı bir hesabı main seçip PS Plus alırsam aynı konsoldaki farklı bir hesapla Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin. Bu yöntemin adı kardeşlik sistemidir. Artı 0 Eksi
leygsane dedi: Peki farklı bir hesabı main seçip PS Plus alırsam aynı konsoldaki farklı bir hesapla Online oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin. Bu yöntemin adı kardeşlik sistemidir.
KS KS L leygsane Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 Yerayay dedi: Oynayabilirsin. Bu yöntemin adı kardeşlik sistemidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam günlerdir bu konuyu araştırıyordum iyi ki varsınız. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Oynayabilirsin. Bu yöntemin adı kardeşlik sistemidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam günlerdir bu konuyu araştırıyordum iyi ki varsınız.