cdn.discordapp.com linkinden token vb çalınabilir mi?

roxeiroo

Picopat
Daha fazla  

Video izlerken böyle birisi bana yazmış bende merak ettim fakat böyle olayların yaşandığının farkında olduğumdan linke basmadım kısacası baksam sıkıntı çıkar mı? (tanımıyorum kendisini Hypixel falan da girmiyorum arada sırada kafa dağıtmak için)

Alttaki resmin linki o.
Bu ornegin Discord'daki bir attachment.

Bilmiyorum ki acaba olur mu? resim dosyalarına virüs yerleştirme diyorsan böyle bir şey var sanırım evet ama virüslü PNG'yi Discord CDN'sinden açarsak ne olur hiçbir fikrim yok sonuçta indirmiyorsun web üzerinden ön izleme yapıyorsun ama büyük ihtimalle virüsü yersin net konuşmak istemiyorum

İçin rahat etmiyorsa şifre yenile token resetlenir.

Ondan değil de daha dün hesap çalındı zor aldım geri 2ad falan ekledim o yüzden sordum paranoyağım birazcık bu aralar.

Two factory authentication bile koysan çalarlar session ID ve cookie olaylarından anlayan kişiler hesabı gene çalarlar

Two factory authentication bile koysan çalarlar session ID ve cookie olaylarından anlayan kişiler hesabı gene çalarlar

Onu bilmiyorum da telefondan girdiğimde dev only diye bir kısım açıldığını fark ettim cihaz kısmında iPhone 8,1 gibi bir şey yazıyordu.

Onceden boyle bir durum yoktu ancak şahsen buna sahit oldum. Sadece resme tiklama ile e posta sifre token 2ad durumuna erisilebiliyor. Guvenmediginiz kisilerin medyalarina girmeyin ve 2ad kesinlikle kullanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…