cdn.discordapp.com linkinden token vb çalınabilir mi?

roxeiroo

Picopat
Daha fazla  
1652477623725.png

Video izlerken böyle birisi bana yazmış bende merak ettim fakat böyle olayların yaşandığının farkında olduğumdan linke basmadım kısacası baksam sıkıntı çıkar mı? (tanımıyorum kendisini Hypixel falan da girmiyorum arada sırada kafa dağıtmak için)

Eki Görüntüle 1387113

Video izlerken böyle birisi bana yazmış bende merak ettim fakat böyle olayların yaşandığının farkında olduğumdan linke basmadım kısacası baksam sıkıntı çıkar mı? (tanımıyorum kendisini Hypixel falan da girmiyorum arada sırada kafa dağıtmak için)
Alttaki resmin linki o.
Bu ornegin Discord'daki bir attachment.

Eki Görüntüle 1387113

Bilmiyorum ki acaba olur mu? 🧐 resim dosyalarına virüs yerleştirme diyorsan böyle bir şey var sanırım evet ama virüslü PNG'yi Discord CDN'sinden açarsak ne olur hiçbir fikrim yok sonuçta indirmiyorsun web üzerinden ön izleme yapıyorsun ama büyük ihtimalle virüsü yersin net konuşmak istemiyorum 😂

Eki Görüntüle 1387113

İçin rahat etmiyorsa şifre yenile token resetlenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı