Cedid Tunus Hurma

Hocam kaliteli hurma istiyorsanız kaliteli aktarlardan Kudüs hurması alın. Gerçekten harika. Bu tür hurma, kuru kayısı, kuru üzüm gibi gıdaları marketler pek beceremiyor gibi. Sadece bu işe yönelen insanlar daha iyi biliyor.

Okumuştum bir araştırmada insan hayatı boyunca sadece hurma yiyerek yaşayabilirmiş. Tabii ki spor yapmayan, gündelik kendi halinde insan için. Senin aldığın spor yapanlara özel proteini arttırılmış, fazladan besin takviyeli bir ürün. Üstünde yazıyordur veya fiyatı ele veriyordur bu söylediklerimi

Ambalajlı hurmalar genellikle sonradan şerbetle tatlandırılmış kalitesiz mahsül ihtiva ediyor. Türkiye'de yaygın olarak bulabileceğiniz, satın almaya değer hurma Medine hurmasıdır. Fiyatı 40-60 ₺ arası değişir. Yapış yapış değildir. Serin yerde muhafaza edilebilir. Buz dolabına konursa taş gibi olur. Elinize bulaşmaz.
Onun dışında "plastik ambalaj markaları"na itimat edip almayın. Şuana kadar içinden kaliteli ürün çıkanına rastlamadım. Kurtlu çıkmasına da hiç şaşırmadım.

Çoktandır yanlışıkla kurtun yarısını yemiyorum. (Elma mevsimi geçti sonuçta) İyi oldu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…