Hac / 5. Ayet
Ey insanlar! Öldükten sonra dirilme konusunda en küçük bir şüpheniz varsa, şunu bilin ki, biz sizi başlangıçta topraktan, sonra bir nutfeden, sonra rahim cidârına yapışan bir hücreden, sonra esas unsurlarıyla yaratılışı tamamlanmış ama bütün azalarıyla henüz tamamlanmamış bir çiğnem et görünümünde bir ceninden yarattık ki, size kudretimizi gösterelim. Dilediğimizi rahimlerde belli bir süreye kadar bekletir, sonra sizi bir bebek olarak dünyaya çıkarırız. Sonra güçlü kuvvetli çağınıza ulaşmanız için sizi besleyip büyütürüz. İçinizden kimi erkenden, hatta çocuk yaşta ölür. Kimi de ömrün en düşkün çağına kadar yaşatılır da, daha önce bazı şeyler öğrenmişken artık hiçbir şey bilmez hâle gelir. Ayrıca yeryüzünü de kupkuru ve ölü bir halde görürsün; fakat biz üzerine yağmur indirdiğimizde o, kıpırdanır, kabarır, her türden göz alıcı, gönül açıcı bitkiyi erkekli-dişili bitirir.
Ben örnek olarak vermek istedim. Tecvaüz, adam öldürme, kul hakkı yemek...Adaletin şaşmayan yeri mi? Komik.
Tecavüzcü, katil cezasını çektikten sonra cennete giriyor ama açı doyuran, yetime evini açan, en ufak ayıbı olmayan dinsiz cehennemde sonsuza kadar yanıyor. Adalet değil mi?
Bu dediklerini yapıpta her önüne gelen cennete alınmayacak eksik biliyorsun. Eğer kalplerinde hala pişmanlık yoksa onları cehennemden çıkarmayacağını söylüyor.
Gerçekten Müslüman ise ve affedilmeyecek suçlar işlediyse? Affedilmeyecek suç diyorum ama affedilmeyecek günah yok tabii size göre. Pişman olsun tövbe etsin yetiyor.Ayrıca her önüne gelen Müslüman'ım deyince Allah onları Müslüman'dan sayacağını mı düşünüyorsun? Münafık oluyorlar zaten bu dediğin olayları yapanlar söz de Müslüman'ım deyip aslında dini takmayanlardır bunlar da direk Münafık oldukları için cehennemden hiçbir şekilde çıkarılmayacaktır.
Yenidoğan bebeğin ölüpte cennete gitmesiyle benzer mantık.
Bu da adaletsizlik. 80 sene iman edip emek harcayan haci amca ile akraba evliligi sonucu sakat dogup 15 dakika sonra olen bebegin ayni odulu kazanmasi da buyuk adaletsizlik.
Dindarlarin bu acmazdan cikmasi icin cenneti de kendi icinde kademelere bolmesi gerekiyor ya da "bebek cenneti" diye yeni bir segment uydurmasi gerekiyor. Yoksa uzerine 10 saniye dusunursen saçma oldugu kabak gibi ortada.
Niye o bizim gibi sınava girmeden beleşten cennete gidiyor? Allah niye haksızlık yapıyor adam sınava girmeden torpilli bir şekilde cennete gidiyor?Oradaki bebeğin suçu nedir peki? Sizce Cehenneme gitmesi daha mı mantıklı?
Gerçekten müslüman olupta hiç bir kişi 5 yaşında ki bir kıza tecavüz etmez dostum. Allah önüne geleni cennetine kabul etmiyor merak etme. Allah o kadar merhametlidir ki senin bu dünya da ona keriz dediğin halde sana bir şey yapmıyor. Burdan bile merhametini anlarsın. Hangi ayet'ti hatırlamıyorum merhametinin olduğu kadar onun azabının da çok büyük olduğunu söylüyor.Al sana ahiretin olmadığının bir diğer kanıtı. Olsa her pişman olanı, yürekten tövbe edeni almazlardı. Ben birini öldürüp tövbe etsem hakim beraat mi diyecek? Aynı hesap.
Gerçekten Müslüman ise ve affedilmeyecek suçlar işlediyse? Affedilmeyecek suç diyorum ama affedilmeyecek günah yok tabii size göre. Pişman olsun tövbe etsin yetiyor.
Oradaki bebeğin suçu nedir peki? Sizce Cehenneme gitmesi daha mı mantıklı?
Gerçekten Müslüman olupta hiçbir kişi 5 yaşında ki bir kıza tecavüz etmez dostum. Allah önüne geleni cennetine kabul etmiyor merak etme. Allah o kadar merhametlidir ki senin bu dünya da ona keriz dediğin halde sana bir şey yapmıyor. Buradan bile merhametini anlarsın. Hangi ayet'Ti hatırlamıyorum merhametinin olduğu kadar onun azabının da çok büyük olduğunu söylüyor.
Kaçış yolu mu? Dostum objektif bir şekilde Kuran'ı aç ve oku müslüman birisi nasıl 5 yaşında ki kıza tecavüz etme cesareti buluyor bunun akıl mantığı mı var müslüman bunu mu yapar?Ceza alsın demiyoruz ki, ödül almasın diyoruz. Yoksatorpili ile aynı hesap oluyor.
Cami imamı 11 yıl boyunca küçük çocuÄa tacizde bulunmuÅ... Tutuklandı
Camii imamı, kuran kursuna gelen çocuÄu 11 yıl boyunca istismar etti. Cami imamı tutuklandı.www.odatv.com
Gerçek Müslüman yapmaz diyerek bu denli günahkarlar bizden değil diyorsunuz kısaca, komik. Cevap veremeyince "Gerçek Müslüman değil demek ki" demek tek kaçış yolunuz.
Bu dediklerini yapıpta her önüne gelen cennete alınmayacak eksik biliyorsun. Eğer kalplerinde hala pişmanlık yoksa onları cehennemden çıkarmayacağını söylüyor. Ayrıca her önüne gelen Müslüman'ım deyince Allah onları Müslüman'dan sayacağını mı düşünüyorsun? Münafık oluyorlar zaten bu dediğin olayları yapanlar söz de Müslüman'ım deyip aslında dini takmayanlardır bunlar da direk münafık oldukları için cehennemden hiçbir şekilde çıkarılmayacaktır.