Cehennem acımasızca değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adaletin şaşmayan yeri mi? Komik.

Tecavüzcü, katil cezasını çektikten sonra cennete giriyor ama açı doyuran, yetime evini açan, en ufak ayıbı olmayan dinsiz cehennemde sonsuza kadar yanıyor. Adalet değil mi?
Ben örnek olarak vermek istedim. Tecvaüz, adam öldürme, kul hakkı yemek...
Bunlar İslam'ın büyük günahlarından. Sıradan bir günaha göre karşılığı daha farklı tabii.

Allah c.c. birde şöyle buyurmuş, bana ve Hz. Muhammed ve diğer peygamberlere inanıpta ibadetlerini yerine getirmeyen; günahlarına dikkat etmeyenler cezası çekecek ve daha sonra cennetime alacağım diyor ama bana ve resülüme inanmayanlar ebedi cehennemde kalacaklar.

İnanır inanmazsınız beni ilgilendirmez ama şunu söyleyebilirim ki adaletin şamayacağı tek yer ahirettir ve bundan hiç bir şüpheniz olmasın. Dininizin ne olduğunu, neye inandığınızı bilmiyorum ve kimseyi de ilgilendirmez bu konu. Söylediklerimi kabul etmekte de zorunda değilsiniz ama inanın gerçek kurtuluş yolu budur. Umarım doğru yola erişirsiniz.

Bu dediklerini yapıpta her önüne gelen cennete alınmayacak eksik biliyorsun. Eğer kalplerinde hala pişmanlık yoksa onları cehennemden çıkarmayacağını söylüyor.

Al sana ahiretin olmadığının bir diğer kanıtı. Olsa her pişman olanı, yürekten tövbe edeni almazlardı. Ben birini öldürüp tövbe etsem hakim beraat mi diyecek? Aynı hesap.

Ayrıca her önüne gelen Müslüman'ım deyince Allah onları Müslüman'dan sayacağını mı düşünüyorsun? Münafık oluyorlar zaten bu dediğin olayları yapanlar söz de Müslüman'ım deyip aslında dini takmayanlardır bunlar da direk Münafık oldukları için cehennemden hiçbir şekilde çıkarılmayacaktır.
Gerçekten Müslüman ise ve affedilmeyecek suçlar işlediyse? Affedilmeyecek suç diyorum ama affedilmeyecek günah yok tabii size göre. Pişman olsun tövbe etsin yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenidoğan bebeğin ölüpte cennete gitmesiyle benzer mantık.

Bu da adaletsizlik. 80 sene iman edip emek harcayan haci amca ile akraba evliligi sonucu sakat dogup 15 dakika sonra olen bebegin ayni odulu kazanmasi da buyuk adaletsizlik.

Dindarlarin bu acmazdan cikmasi icin cenneti de kendi icinde kademelere bolmesi gerekiyor ya da "bebek cenneti" diye yeni bir segment uydurmasi gerekiyor. Yoksa uzerine 10 saniye dusunursen sacma oldugu kabak gibi ortada.

Bu da adaletsizlik. 80 sene iman edip emek harcayan haci amca ile akraba evliligi sonucu sakat dogup 15 dakika sonra olen bebegin ayni odulu kazanmasi da buyuk adaletsizlik.

Dindarlarin bu acmazdan cikmasi icin cenneti de kendi icinde kademelere bolmesi gerekiyor ya da "bebek cenneti" diye yeni bir segment uydurmasi gerekiyor. Yoksa uzerine 10 saniye dusunursen saçma oldugu kabak gibi ortada.

Oradaki bebeğin suçu nedir peki? Sizce Cehenneme gitmesi daha mı mantıklı?

Niye o bizim gibi sınava girmeden beleşten cennete gidiyor? Allah niye haksızlık yapıyor adam sınava girmeden torpilli bir şekilde cennete gidiyor?

Al sana ahiretin olmadığının bir diğer kanıtı. Olsa her pişman olanı, yürekten tövbe edeni almazlardı. Ben birini öldürüp tövbe etsem hakim beraat mi diyecek? Aynı hesap.

Gerçekten Müslüman ise ve affedilmeyecek suçlar işlediyse? Affedilmeyecek suç diyorum ama affedilmeyecek günah yok tabii size göre. Pişman olsun tövbe etsin yetiyor.
Gerçekten müslüman olupta hiç bir kişi 5 yaşında ki bir kıza tecavüz etmez dostum. Allah önüne geleni cennetine kabul etmiyor merak etme. Allah o kadar merhametlidir ki senin bu dünya da ona keriz dediğin halde sana bir şey yapmıyor. Burdan bile merhametini anlarsın. Hangi ayet'ti hatırlamıyorum merhametinin olduğu kadar onun azabının da çok büyük olduğunu söylüyor.

Ceza alsın demiyoruz ki, ödül almasın diyoruz. Yoksa 💡 torpili ile aynı hesap oluyor.

Gerçekten Müslüman olupta hiçbir kişi 5 yaşında ki bir kıza tecavüz etmez dostum. Allah önüne geleni cennetine kabul etmiyor merak etme. Allah o kadar merhametlidir ki senin bu dünya da ona keriz dediğin halde sana bir şey yapmıyor. Buradan bile merhametini anlarsın. Hangi ayet'Ti hatırlamıyorum merhametinin olduğu kadar onun azabının da çok büyük olduğunu söylüyor.

Gerçek Müslüman yapmaz diyerek bu denli günahkarlar bizden değil diyorsunuz kısaca, komik. Cevap veremeyince "Gerçek Müslüman değil demek ki" demek tek kaçış yolunuz.

Ceza alsın demiyoruz ki, ödül almasın diyoruz. Yoksa 💡 torpili ile aynı hesap oluyor.

Gerçek Müslüman yapmaz diyerek bu denli günahkarlar bizden değil diyorsunuz kısaca, komik. Cevap veremeyince "Gerçek Müslüman değil demek ki" demek tek kaçış yolunuz.
Kaçış yolu mu? Dostum objektif bir şekilde Kuran'ı aç ve oku müslüman birisi nasıl 5 yaşında ki kıza tecavüz etme cesareti buluyor bunun akıl mantığı mı var müslüman bunu mu yapar?

Bu dediklerini yapıpta her önüne gelen cennete alınmayacak eksik biliyorsun. Eğer kalplerinde hala pişmanlık yoksa onları cehennemden çıkarmayacağını söylüyor. Ayrıca her önüne gelen Müslüman'ım deyince Allah onları Müslüman'dan sayacağını mı düşünüyorsun? Münafık oluyorlar zaten bu dediğin olayları yapanlar söz de Müslüman'ım deyip aslında dini takmayanlardır bunlar da direk münafık oldukları için cehennemden hiçbir şekilde çıkarılmayacaktır.

O zaman Türkiye'de cennete girecek Müslüman sayısı bir elin parmağını geçmiyor neredeyse. Zina eden de var sonuçta içki içen de, eğer inanıyorsa gidecek işte kardeşim ne kıvırıyorsunuz yok öyle olacak böyle olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı