[Sonlanan Çekiliş] 3 adet Steam Dijital Hediye Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Yakın zamanda başlayacak olan yaz indirimlerinden dolayı yeni bir çekiliş ile karşınızdayım. Çekilişi kazanan üç kişiye ortalama 47 TL değerinde Steam dijital hediye kartı verilecek. Çekilişe katılmak isteyen kişilerin "katılıyorum" demesi yeterli.

Daha önce de olduğu gibi çekilişi site üzerinden yapacağım ve sadece görsel paylaşacağım. Bu yüzden herhangi bir video paylaşımı olmayacak.

Katılım şartları;

- En az 1 aylık Technopat Sosyal üyeliği.
- En az 100 mesaj.
- En az 1 aylık Steam üyeliği.
- Hesabında VAC, oyun yasaklanması, takas veya herhangi bir yasaklama bulunanlar çekilişe katılamazlar.

Çekiliş çarşamba günü saat 24:00'da sonlanacaktır. Kazanan kişiler en geç perşembe günü açıklanacak.

Kazanan kişiler açıklandıktan sonra Steam hesap adreslerini paylaşması gerekecek. Lütfen hesap bağlantılarını önceden paylaşmayınız.

Not: Kazanan kişiler açıklandıktan sonra 1 gün içinde irtibata geçmeleri gerekmekte. Bu süre zarfında herhangi bir geri dönüş sağlanmadığı zaman hediyeler daha önceden belirlenen talihlilere verilecektir. Çekilişe katılan her üye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yükümlüdür. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.

dijital hediye kartını gönderebilmem için Steam'de en az 3 gün arkadaş olmamız gerekiyor. Kazanan kişiler açıklandıktan sonra kendilerine arkadaşlık isteği göndereceğim. Hediyeler ise kendilerine 4. gün iletilecek.

Bol şanslar.

Katılıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı