Çekilişten 12.000 dolarlık ETH geldi

Yılların dolandırıcılık sistemi bu, sizden para işteyip size para gönderme olayı. Halen daha bunlara kanan insanlar var mı cidden?
Ben inanıyorum valla. O değil de bu kadar çarpıcı ve gerçekçi olmanıza gerek yoktu arkadaşlar, ya tutarsa diye bir muhabbet yok muydu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence siz de aynı işlemi başkasına uygulayın. 3300 lirayı başkasından alın 5K vereceğinizi söyleyin. Eğer para alırsanız ona verirsiniz. Alamazsanız vermezsiniz. 😂
Anadolu'nun bağrından kopmuş gelmiş halis muhlis dolandırıcı. 😂
 
Yahui, bizim güzel insanımız da pusuda fırsat bekliyor ha gerçekçi olabilmek için. Bunu geçtim, muhtemelen 3.3 bini de bulamayacağım zaten arkadaşlar. Herkes çorbada tuzumuz olsun deyip de topluca dolandırılma riskini alırsa ki (%99.9 herhalde) orası başka, eğer başarılı ve sonuç veren bir girişim olursa cumhuriyet altınlarınız + bir de "hadi yine iyisiniz"i alırsınız benden.

Yüksek ihtimalle dolandırıcı. En basitinden, adamların elinde 12.000 liralık ETH varsa; bunu satsınlar. Neden senden 3000 lira istiyorlar?

Hocam, bu arada konunun ilk paragrafını hazırlar iken yazmayı unuttuğum bir şey de buydu. 3. resimdeki uyarıda "Avrupa uyum süreci" adı altında bir kuraldan ve güvenlik politikasından bahsediyor. Bot hesap olmadığını kanıtlamak için depozito istiyoruz vs. diyorlar. Aksinin iddia etmediğim bir şekilde dolandırıcı diyen canım ülke insanım dışındakiler bu konuda yani kripto güvenceleri vs. hakkında "gerçekten" bilgisi olanlar bir şeyler yazarsa memnun olurum. Dolandırıcı olduğunu bir kenara koyduk, en azından bu bilgi, politika vs. doğru mu değil mi, bilgili birisi bilgilendirebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı