Çekim gücünü artırmak için Router vs. Wi-Fi Menzil Artırıcı

mertrix661

Femtopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, ben Kablonet kullanıcısıyım. Modem de odamda fakat internet salondan çekmiyor. Ayrıca internette aşırı derecede dalgalanma sorunu var. Sizce sorunumu hangisi çözer?
 
Router için düşündüğüm model de bu:
TP-LINK Archer C50 AC1200 Wireless Dual Band Router
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo çekme derdiniz yoksa en sağlıklısı router. Konumlandırma doğru yapılırsa hem internet çekim menzili artar, hemde dalgalanma sorununuz ortadan kalkar.
 
Modeminizin arayüzüne bağlanın Kablosuz ayarlardan Kanal seçimini Manuel olarak girin 2.4 GHz'lerde 1 ile 13-14 arası olur Wi-Fi nesili yeni ise 11 ideal dir. Eski ise 9 yapabilirsiniz. Sİnyal bandı 40 MHz yükseltin %15'lik bir artış olacaktır. Bunların dışında Dalgalanma sorunu vs işler için Ya genişletici ya da G-Vectoring dediğimiz teknolojiyi barındıran bir modem almanız sorunu tamamen çözecektir.
 
Modeminizin arayüzüne bağlanın kablosuz ayarlardan kanal seçimini manuel olarak girin 2.4 GHz'lerde 1 ile 13-14 arası olur Wi-Fi nesili yeni ise 11 ideal dir. Eski ise 9 yapabilirsiniz. Sinyal bandı 40 MHz yükseltin %15'lik bir artış olacaktır. Bunların dışında dalgalanma sorunu vs işler için ya genişletici ya da g-vectoring dediğimiz teknolojiyi barındıran bir modem almanız sorunu tamamen çözecektir.

Önerebileceğiniz modem var mıdır?
Kablo çekme derdiniz yoksa en sağlıklısı router. Konumlandırma doğru yapılırsa hem internet çekim menzili artar, hem de dalgalanma sorununuz ortadan kalkar.

Aslında çok çok büyük mesafe yok odalar arasında fakat çok fazla duvar var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı