Çekya'da dil okuluna gidilir mi?

Sukunanınteli

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Polonya vizem çok geciktiği için ve ret yediğim için saçma bir sebepten Polonya'da ki okulum geciktiniz isterseniz gelecek ekim için kayıt yapabilirsiniz dediler. Danışman tanıdığımız ise Çekya'yı önerdi bize orada ağustosa kadar dile gidersin sonra devlet okursun diye. Bilginiz var mıdır Çekya'yla ilgili? Çünkü bize çok rahat gidersin dediler ama Ekşi'den baktım uğraştırıyorlarmış bayağı.

Merhaba arkadaşlar Polonya vizem çok geciktiği için ve ret yediğim için saçma bir sebepten Polonya'daki okulum geciktiniz isterseniz gelecek ekim için kayıt yapabilirsiniz dediler. Danışman tanıdığımız ise çekya'yı önerdi bize orada ağustosa kadar dile gidersin sonra devlet okursun diye. Bilginiz var mıdır çekya'yla ilgili? Çünkü bize çok rahat gidersin dediler ama ekşi'den baktım uğraştırıyorlarmış bayağı.

Hocam bende dil okulu düşünüyorum ve bana ille de Polonya'ya git diyorlar. Senin ki neden reddedildi?

Hocam şimdi açık söyleyeyim yurt dışında üniversite veya dil okulu hakkında bilgim var fakat çekya hakkında daha önce hiç araştırma yapmadım. Öncelikle şunu sormak isterim neden çeke'yi tercih ediyorsun ucuz diye mi mesela ben Litvanya düşünüyorum çünkü ucuz. Bak hocam bu işler öyle basit işler değil çok detaylı araştırma yap anlık karar verme bir de çek ya da İngilizce mi konuşuluyor çekcemi hangi dilden eğitim alacaksın?

Hocam şimdi açık söyleyeyim yurt dışında üniversite veya dil okulu hakkında bilgim var fakat çekya hakkında daha önce hiç araştırma yapmadım. Öncelikle şunu sormak isterim neden çeke'yi tercih ediyorsun ucuz diye mi mesela ben Litvanya düşünüyorum çünkü ucuz. Bak hocam bu işler öyle basit işler değil çok detaylı araştırma yap anlık karar verme bir de çek ya da İngilizce mi konuşuluyor çekcemi hangi dilden eğitim alacaksın?

İngilizce hocam şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı