Kanka o da dava açsa aynısını derim muhafazakar değilim@malesefmen inanan kesim illaki çıkar ki bu durumdan şahsen ben de rahatsız olurum. Bugün ilahı söyleten, yarın farklı bir şey de yapar. Üstteki arkadaşın dediğini de tekrarlamak istiyorum: Müslüman birisine ben ateistim şeklinde söyletilseydi, ona göstereceğiniz tepkinin aynısını buna da göstermeniz gerekir. İkisi de hoş değil ve adam hoşlanmıyor. Şakadan hoşlanmayan birine de şaka yapılmaz, bu kadar basit. Şakanın da bir sınırı olur. Yaptığınız şakaya birisi gülmüyor ya da hoşlanmıyorsa bu şaka olmaktan çıkar ve rahatsız etmeye girer. Aradaki farkı öğrenin.
Doğru, zaten dün akşam aklıma gelip kendi rehberimdeki sesimi kaldırmıştımBu AI yüzünden daha çok dava açılacak, bu ilki. Ama ilk açanın Celal olması garip.
Fatih Altaylı'nın dün attığı tweetlerde, Celal Şengör'ün kendisine yapay zekâ ile Bismillah ilâhisini söyletenlere:
“Ahlaksızlık tam da budur. Reziller. Birinin yapmadığı bir şeyi yapıyor gibi göstermek büyük bir sahtekarlık aşağılık bir harekettir.” dediği ve onlara dava açacağı aktarıldı.
Video genel olarak mizah ve eğlence amacıyla yapılan AI coverlardan biri.
AI cover videosu ise tam şurada:
Yakında AI Cover siteleri, uygulamaları vesaire yasaklanırsa rahatsız olan kesim tarafından yasaklatılır. Şakaya vurun izleyin geçin neredeyse herkese AI cover yapılıyor. Dava açmak kolay olursa yüzbinlerce dava dosyası boş yere mahkemeleri uğraştırır zaten alt üst edilmiş bir sistem var.Arkadaşlar, Celal Şengör hocamız rahatsız olduğunu belirtmiş ve bu şey de mizah ve eğlenceye girmez. Adam başta rahatsız oluyor, bunun mizahı ve eğlencesi olamaz. Bir de Celal hocanın da dediğine katılıyorum. Birinin yapmadığı şeyi yapmış gibi göstermek hiç hoş değil kesinlikle. Umarım davanın takipçisi olur ve suçluları da cezasını çeker.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.