XxYagmur24 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2023 #1 Öncelikle benim bilgisayarım bayağı eski 10 senelik falan işlemcisi Intel Celeron 1.80GHz ekran kartı Intel HD Graphics. Bilgisayara uygun ekran kartı ve işlemci bulursam çalışır mı yani? Markası Exper hangi ekran kartı uyar falan bilmiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
Öncelikle benim bilgisayarım bayağı eski 10 senelik falan işlemcisi Intel Celeron 1.80GHz ekran kartı Intel HD Graphics. Bilgisayara uygun ekran kartı ve işlemci bulursam çalışır mı yani? Markası Exper hangi ekran kartı uyar falan bilmiyorum
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Şubat 2023 #2 Anakartı söylemeniz gerekli.
XxYagmur24 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2023 #3 ProximusTwo dedi: Anakartı söylemeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... Active130t
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Şubat 2023 #4 XxYagmur24 dedi: Active130t Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı yükseltemezsiniz. Anakart uygun değil.
XxYagmur24 dedi: Active130t Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı yükseltemezsiniz. Anakart uygun değil.
XxYagmur24 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2023 #5 ProximusTwo dedi: Bu bilgisayarı yükseltemezsiniz. Anakart uygun değil. Genişletmek için tıkla... Yani yeni bilgisayar fiyatları yüksek ekran kartı ve işlemci olmaz mı? Anakart alsam olur mu?
ProximusTwo dedi: Bu bilgisayarı yükseltemezsiniz. Anakart uygun değil. Genişletmek için tıkla... Yani yeni bilgisayar fiyatları yüksek ekran kartı ve işlemci olmaz mı? Anakart alsam olur mu?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Şubat 2023 #6 XxYagmur24 dedi: Yani yeni bilgisayar fiyatları yüksek ekran kartı ve işlemci olmaz mı? Anakart alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart almak yerine sistem toplayın yeni. Ekran kartı ve işlemci takmak mümkün değil.
XxYagmur24 dedi: Yani yeni bilgisayar fiyatları yüksek ekran kartı ve işlemci olmaz mı? Anakart alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart almak yerine sistem toplayın yeni. Ekran kartı ve işlemci takmak mümkün değil.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.919 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2023 #7 Anakart alırsınız almasına da ona uygun bir işlemci,ram ve ekran kartı almak zorunda kalırsınız.
XxYagmur24 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2023 #8 ProximusTwo dedi: Anakart almak yerine sistem toplayın yeni. Ekran kartı ve işlemci takmak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ucuza sistem toplamak da pek mümkün değil. Öneriniz var mı?
ProximusTwo dedi: Anakart almak yerine sistem toplayın yeni. Ekran kartı ve işlemci takmak mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Ucuza sistem toplamak da pek mümkün değil. Öneriniz var mı?