enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 15 Eylül 2023 #11 aerosimit dedi: Yaşayabilirsiniz. Intel Celeron işlemcilerin dahili sürücüleri cacık. Genişletmek için tıkla... Sorunlu çalıştığı kesin fakat böyle cihazlarda Windows'a mahkum kalmamak lazım. rxa dedi: Şansınızı modlu Windows'lar ile deneyebilirsiniz. Güvenemem diyorsanız Windows 10 LTSC 2021 falan kurabilirsiniz, performans konusunda illa üzülürsünüz, bunu da belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Performans konusunda cihazdan pek bir beklentim yok açıkçası. Deneme tahtası olarak kullanıyorum bazen.
aerosimit dedi: Yaşayabilirsiniz. Intel Celeron işlemcilerin dahili sürücüleri cacık. Genişletmek için tıkla... Sorunlu çalıştığı kesin fakat böyle cihazlarda Windows'a mahkum kalmamak lazım. rxa dedi: Şansınızı modlu Windows'lar ile deneyebilirsiniz. Güvenemem diyorsanız Windows 10 LTSC 2021 falan kurabilirsiniz, performans konusunda illa üzülürsünüz, bunu da belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla... Performans konusunda cihazdan pek bir beklentim yok açıkçası. Deneme tahtası olarak kullanıyorum bazen.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 15 Eylül 2023 #12 İyi bari. Ubuntu kurun, yaşadığınız her soruna da konu açın. İntel HD Graphics sürücüsü mesela. Windows sürücüsüyle 4K video oynatabiliyor, ama Linux'da 720p'den sonra kasıyor. (HD 500) Genel bir lag yaşarsınız.
İyi bari. Ubuntu kurun, yaşadığınız her soruna da konu açın. İntel HD Graphics sürücüsü mesela. Windows sürücüsüyle 4K video oynatabiliyor, ama Linux'da 720p'den sonra kasıyor. (HD 500) Genel bir lag yaşarsınız.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 15 Eylül 2023 #13 aerosimit dedi: İyi bari. Ubuntu kurun, yaşadığınız her soruna da konu açın. Intel HD Graphics sürücüsü mesela. Windows sürücüsüyle 4K video oynatabiliyor, ama Linux'da 720P'den sonra kasıyor. (HD 500) Genel bir lag yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu ISO imajını 2 dakika önce sildim Pop!_OS stabil olmazsa onu kurarım tekrar. USB'ye yazdırıyorum şu an Pop!_OS'u
aerosimit dedi: İyi bari. Ubuntu kurun, yaşadığınız her soruna da konu açın. Intel HD Graphics sürücüsü mesela. Windows sürücüsüyle 4K video oynatabiliyor, ama Linux'da 720P'den sonra kasıyor. (HD 500) Genel bir lag yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu ISO imajını 2 dakika önce sildim Pop!_OS stabil olmazsa onu kurarım tekrar. USB'ye yazdırıyorum şu an Pop!_OS'u