Celeste ekran görüntüsü alınmıyor

Vantasyah

Decapat
Celeste'de ekran görüntüsü alamıyorum. F12'ye basmama rağmen ekran görüntüsü kaydedildi demiyor, hiçbir yerde de çıkmıyor. Başka oyunlarda böyle bir sorun yok. Nasıl düzeltebilirim? Ekran görüntüsü almak istediğim bir yer var fakat alamadığım için devam etmek istemiyorum.

Amacım zaten profilimde gözükmesi ve ekran görüntüsüne Steam üzerinden ulaşabilmekti. Düzeltmenin bir yolu yok mu?
Ekran görüntülerini Steam üzerinden kaydetmesen de Steam profiline yükleyebiliyorsun ve sergileyebiliyorsun. Ama sıkıntı ekran görüntüsü olarak değil de çizim olarak yükleyebilirsin. Aslında bunun için her türlü çözüm bulunur da senin istediğin spesifik çözümü bilmiyorum kusura bakma. Belki tuş atamalarında F12'de bir şey vardır ve ekran görüntüsü almanı engelliyordur?

Ekran görüntülerini Steam üzerinden kaydetmesen de Steam profiline yükleyebiliyorsun ve sergileyebiliyorsun. Ama sıkıntı ekran görüntüsü olarak değil de çizim olarak yükleyebilirsin. Aslında bunun için her türlü çözüm bulunur da senin istediğin spesifik çözümü bilmiyorum kusura bakma. Belki tuş atamalarında F12'de bir şey vardır ve ekran görüntüsü almanı engelliyordur?
Kontrol edeceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı