Cem Korkmaz abartılıyor

Tamam anladım ama şehitler ne alaka. İlla bir yerden vuracaksın yani. Farkında mısın bilmiyorum ama şu anda cem korkmazla şehitlerimizi karşılaştırıyorsun. Adama sorarlar ne alaka diye.
 
Ne boş bir konu sana sorsak sanki tüm şehitleri saycan çocukluğumuzu şenlendiren bir insan iyide bir insan neden anmayalım.
 
Herkes tanıyor demişsin fakat neye göre, kime göre? Benim hiç haberim bile yoktu kim olduğundan. Youtuber'ların şeceresini tutan biri değilim. Eğer abartılıyor olsaydı illa tanırdım. Benim çocukluğum Barış Manço ile geçti. Belli ki genç neslin tanıdığı birisi.

Yalnız bir insanın unutulmuyor olması neden kötü bir şey olsun? Demek ki arkasında gitmeden güzel bir izlenim bıraktı. Herkese nasip olmaz. Bir de Kobe Bryant dediğin adamı biz unutmuş olabiliriz ama inan Amerika halkı unutmuyor, unutmayacakta. Birisinden haz etmiyor veya sevmiyoruz diye sevenlerine saygısızlık yapmak doğru değil. Bırak unutmasınlar. Bunun sana ne zararı olabilir ki? Sadece neden abartıldığını merak etmiş olabilirsin. Bazen benim de bazı insanlar için öyle düşündüğüm oluyor. Ama illaki vardır bir sebebi deyip, yargılamıyorum. Sen de öyle yapmalısın.
 
Herkes Cem Korkmaz'ı tanır. Mediacraft'ta video çeken biriydi ve vefat etti ancak çok abartılıyor. YouTube tarihinde ne nice YouTuberlar öldü ama 2 günde solup gittiler şimdi size sorsam 6 yıl önce şehit olan kahraman bir Türk askerinin adını sorsam hepiniz susarsınız.

Biliyorum, bazı kişiler kızgın atacaklar. Atsınlar, umurumda değil. Mesela Kobe Byrant YouTuber olmasa bile milyonların tanıdığı bir basketbolcu. Vefat etti, Allah rahmet eylesin ancak 1-2 haftada püf unutuldu ama Cem Korkmaz 6-7 yıl olmasına rağmen bir şekilde gündemde duruyor. Bir örnek daha vereyim; Eriksen, Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçirdi ve gündem oldu. 1-2, en fazla 4 haftada unutulacak. Bekleyin ve görün. Cem Korkmaz'ın bu kadar abartılmasının nedeni nedir ya?
Adamı unutmuşum tanıyamadım Youtube'ye yazana kadar. Abartıldığını düşünmüyorum.
 
Gerçekten sıkıldım şu her olaya şehit olan askerlerimizin eklenmesinden. Şehit var şunu yapmayın bunu yapmayın. Şehitlerimiz var bunu mu tartışıyorsunuz? Yeter artık salın milleti. Artık insanlar ciddi anlamda her şeye burunlarını sokuyorlar. Şunu yapmayın bunu yapmayın bunu neden yapıyorsunuz? Sanane kardeşim sal insanlarıda kime yas tutmak istiyorlarsa tutsunlar. Ölen bi kişiye yas tutulmasına bile karışıyorsunuz.

Tamam o zaman ülke olarak tüm işleri bırakıp yıllar boyunca şehit olan askerlerimizi analım sadece. İnsanlar makine değil. Her yıl binlerce askerimiz ölüyor. 6 yıl önce ölen yüzlerce askerimizi aklında tutup yasını tutamazlar şu kafadan çıkın.

Yeri geldiğinde askerlerimize yeri geldiğinde diğer insanlara yas tutabilir insanlar. Bu karşı çıkılacak bir durum bile değil. Demek ki insanlar o adamı seviyor ve akıllarına geldiğinde anma ihtiyacı duyuyorlar. Bırakın istediklerini yapsınlar insanlar. İnsanlar gerçekten artık gördüğü her şeye karşı çıkmaya başladı. Böyle bir hakları falan olduğunu düşünüyorlar herhalde.
 
Bu konuyu açan kişiye de, onaylayan moderatöre de yazıklar olsun.

Bizde ölünün arkasından yas tutulur. Bu kişi çok abartılıyor denmez!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı