Cem korkmaz neden öldü?

Öldüğünü biliyordum da, niye öldü? Niye öldürdü kendini?

Periscope olayı ne hocam? Öldüğünü biliyordum bu arada.

Biliyordum hocam öldüğünü. Neden öldü ki?
Hocam canlı yayında takipçileri küfür etti o da takipçilerine küfür etti sonra mediakraft'dan atıldı diye biliyorum.
 
Periscope olayı ne hocam? Öldüğünü biliyordum bu arada.
Saçı başı dağınık Periscope yayını açmıştı, sürekli küfür yiyordu takipçiler tarafından. O da biraz sinirliydi. Ben bu kadarını biliyorum.

Hocam bu arada sanırım karın ağrısı çekiyordunuz, nasıl oldunuz?
 
Çünkü işinden atıldı kendisini seven takipçileri onu sevmemeye başladı, kafası iyice bozuldu oda kendini öldürdü, böyle durumlarda sakinleşmek gerekiyor bir anlık öfke hayatımızdan değerli değil.
Haklısınız hocam.
Saçı başı dağınık Periscope yayını açmıştı, sürekli küfür yiyordu takipçiler tarafından. O da biraz sinirliydi. Ben bu kadarını biliyorum.

Hocam bu arada sanırım karın ağrısı çekiyordunuz, nasıl oldunuz?
Tamam hocam.
Hocam ağrım düzeldi, arada vuruyor yine ağrı. Dün gece 4 tane hap aldım ve 4 e kadar uyuyamadım. Ondan sonra kendimi zorla uyuttum.
 
İntihar etti.


Evet.



( Bu kısmı tam bilmiyorum ama bildiğim kadarını yazım. )

Bir canlı yayında birine küfrettiği için MediaKraft'dan atıldı.
Sonra da açtığı hiçbir kanal tutmadı.
Küfür değil benim bildiğim kadarıyla. Yaptığı deneyi bir çocuklar okulda yapmıştı sonra haberler de falan gündem olunca atıldı diye biliyorum ben.
 
Periscope üzerinde canlı yayın yaparken birkaç ergen tipin kışkırtmasına uğradı ve o ergen tiplere karşı ciddi küfürler etti. Aynı tayfa "Böyle birisinin Mediakraft'ta çalışmasına hakkı yok" diyerek linç kampanyası başlattı. Sonra Mediakraft ile yaptığı toplantıda karşılıklı olarak yollarını ayırmaya karar verdiler.

Geçmişte de Mediakraft'ta çeşitli sorunlar yaşadığını ve bu Periscope olayının tuzu biberi olduğunu söylemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan sonra Cem Korkmaz, yeni kanal ve yeni ekip kurarak yoluna devam etmeye çalıştı ama eski kitleyi ve kaliteyi yakalayamadılar ne yazık ki. Bundan veya geçmişten gelen ama bilmediğimiz bazı meselelerden kaynaklı psikolojik sorunlar yaşamış olmalı ki intihar ettiğini biliyoruz. Mediakraft'tan ayrıldıktan sonra açtığı kanallar da (Sen Dakika, Oyuncu, Teknopedi ve Süpermiş) Cem Korkmaz'ın ölümünden sonra bir süre daha yayın hayatına devam etti, sonra onların da sesi soluğu kesildi.

Cem Korkmaz'ın ölümünden sonra Mediakraft'tan ve yeni kurduğu ekipten cenazesine giden kimse olmadı maalesef. Çok büyük vasıfsızlık yapıldı. O zamanlar Oha Diyorum'un filmi çıkacaktı ve onlar için para daha önemli olmalı ki sık sık videolarında gördüğümüz Melih Abuaf, Fırat Sobutay gibi birçok isim cenazesine gitmedi. Filmin galasına da Cem'i davet etmemişlerdi.

Sadece 1 dakika 35 saniyelik bir video yapıp olayı oldubittiye getirdiler. Oysaki Oha Diyorum ve Yapyap'ı kısa bir süre içerisinde yüksek izlenme ve beğeniye ulaştıran Cem idi.

Zaten Cem'den sonra iki kanal da kaliteyi düşürdükçe düşürdü ve ikisi de YouTube çöplüğünde iki çöp kanal oldu. Sürekli aynı tip içerikler üretiyorlar.

Mediakraft ekibinden sadece Hakan Okkır ve Okaner Ertuğrul cenazesine gitti, ikisi de Mediakraft ile yollarını ayırmış durumda.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı