Cem korkmaz neden öldü?

Ekşi Sözlük'teki " cem korkmaz " başlığı altında bunu buldum.
oha diyorum'u oha diyorum yapan, yap yap'ı yap yap yapan kişidir.
youtuberlığın bu kadar ele ayağa da düşmediği yılların en iyisidir.

görünürdeki bir küfür olayı sonrası (kendi açıklamasına göre farklı olayların da olmasından dolayı) firma ile ilişiği kesilmiştir. sonrasında "ben cem" isimli bir kanal açıp biraz daha bilgilendirmeye dayalı bir kanal açmış aslında fena olmayan izlenmeler de yakalamıştır. bir süre sonra farklı insanlarla bir grup kurup yeni kanallar açsa da istediği izlenmeleri tekrar tutturamamıştır.

bu sırada yıllarca kendisiyle video çeken güzel(!) dostları işlerine güçlerine devam etmişler hatta bir de sinema filmi çekmişlerdir.

cem ise yanlış söylemeyeyim hatırladığım kadarıyla bu filmin galasından 1 ya da 2 gün önce kendi canına kıymıştır.

intiharın tek sebebinin youtube olup olmadığı hiçbir zaman bilinemeyecek olsa da bu vefasızlığın, bu acımasızlığın cem'in intiharının sebeplerinden biri olmadığını söylemek ahmaklık olacaktır.

yine hatırladığım kadarıyla film galası iptal edilmemiş, yıllarca cemin sunup en büyük sempati ve eğlenceyi oluşturarak kanallara izleyici kazandırdığı o videoları beraber çektiği arkadaşları, sadece "iş arkadaşımız cem'i kaybettiğimiz için üzgünüz" demişlerdir.

dünya böyle bir yerdir. keşke yapmasaydın be cem. değmezdi. her ne olursa olsun değmezdi.

gece gece aklıma düşmüş sempatik youtuber. huzur içinde yat.
 
Muhtemelen Mediakraft'dan atılması veya Periscope yayını intihar için başlıca sebep değildir. Zor zamanlarımız olabilir fakat hiçbir insan 1-2 olay yüzünden intihar etmez. Demek ki daha derin sorunları vardır, bu kısmı biz bilemiyoruz.
 
Kendisi gibi olmayan, farklılıklara sahip bireylere karşı aşağılayıcı, alaycı ve eşitlikten uzak davranma huyuna sahip örümcek beyinli bir toplum içinde yaşamaktan bunaldı.

Onun gibi adını duymadığınız on binlercesi var...
 
Ayrılmayan mı kaldı?
Fırat Sobutay, Tamer Yeşildağ, Tuğçe Tüzel, Sıla Erkan... Tüm ekip dağıldı. Oha Diyorum'u Oha Diyorum yapan, Yapyap'ı Yapyap yapan birçok şey kayboldu, gitti.

Şimdi yapılan bütün içerikler çöp. Sürekli "Şu kadar paraya şu kadar şey, 10 TL vs 100 TL" vb. içerikler üretiliyor. Eski ilginç deney ve bilgilendirici videoların yerini sadece para veya para konseptli şeyler aldı maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı