tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 15 Aralık 2019 #1 İki gün önce temiz olarak Windows 10 Pro 1909 sürümünü kurup etkinleştirdim ama başlıkta belirttiğim sorunla karşılaştım. Blender, Photoshop gibi programların sağ üst köşesinde şöyle bir yazı beliriyor, bir türlü çözüm bulamadım. Neyin nesidir bilen var mı?
İki gün önce temiz olarak Windows 10 Pro 1909 sürümünü kurup etkinleştirdim ama başlıkta belirttiğim sorunla karşılaştım. Blender, Photoshop gibi programların sağ üst köşesinde şöyle bir yazı beliriyor, bir türlü çözüm bulamadım. Neyin nesidir bilen var mı?
kayragcn Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 154 Çözümler 9 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X & NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #2 Merhabalar, sorununuzla ilgili biraz araştırma yaptım ve okuduğum konulardaki yanıtlara göre buradaki yöntem işe yarıyormuş. NVIDIA'dan bir ayar değiştiriliyor fakat ben de tam anlayamadım. Umarım verdiğim bağlantıdaki yöntem ile sorununuz çözülür.
Merhabalar, sorununuzla ilgili biraz araştırma yaptım ve okuduğum konulardaki yanıtlara göre buradaki yöntem işe yarıyormuş. NVIDIA'dan bir ayar değiştiriliyor fakat ben de tam anlayamadım. Umarım verdiğim bağlantıdaki yöntem ile sorununuz çözülür.