Cesur Yeni Dünya'yı Okudunuz Mu?

Distopya turunde bence guzel bir kitap. Tabiki bir 1984 degil ama turu seviyorsan tavsiye ederim. Ford'un seri uretiminin nerelere geldigini goruyorsun 😄 8-9 arasi veririm ben

Okudum. Bana göre beş para etmez.
Popüler kitapların içinde adı duyulan ama değeri olmayan kitap işte.
1. sineklerin tanrısı.

Sineklerin tanrısı kitabı başka kişilere önerir misiniz? Önermiyorsanız sebebi nedir? Müsait zamanda almayı planlıyorum da. Yakın arkadaşım mecbur okuma saatinde hep o kitabı taşırdı ve benim dikkatimi çekti.

Kitapları yazıldığı tarihe göre değerlendirmek lazım. Eski bir kitap ve şu anki dünya görüşünüze uymaması normal. Okumadım okumayı da düşünmüyorum. Çok daha iyi kitaplar var. Okumasam bir şey kaybeder miyim diye sorun kendinize ben kaybedeceğimi düşünmüyorum mesela.

Bana kalırsa okumaya değecek bir kitap değil.

Sineklerin tanrısı kitabı başka kişilere önerir misiniz? Önermiyorsanız sebebi nedir? Müsait zamanda almayı planlıyorum da. Yakın arkadaşım mecbur okuma saatinde hep o kitabı taşırdı ve benim dikkatimi çekti.

Bir verilmek istenen mesaj var. Sorun yok.
Hikaye belirlenmiş güzel. Sorun yok.

Hikaye kitabı olarak yazılmış sonradan kategorisi değişmiş gibi bir kitap. Bitiriyorsun kitabı ne ne oldu şimdi ben bunu mu o okudum diyorsun. Bir macera romanı olarak yazılsaymış çok daha güzel olurmuş.
Seni içine çeken bir kurgu yok ama kitabın öyle bir havası var. Sen de bunu bekliyorsun doğal olarak.
Verilmek istenen mesaj verilmemiş oysa 1984 okursan veya okuduysan sonuna kadar hissedersin.
Okuduktan sonra bitince fırlattım attım. Bomboş bence benim vaktimi çaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı