Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Temmuz 2011 #1 Fireofx'un nette dolaşırken açtığınız sitelerden gelen dosyaları sakladığı klasör burada: C:\Users\Kullnıcı Adınız\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\dioq0cwh.default\Cache Firefox 5'te de bu klasör aynıdır.
Fireofx'un nette dolaşırken açtığınız sitelerden gelen dosyaları sakladığı klasör burada: C:\Users\Kullnıcı Adınız\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\dioq0cwh.default\Cache Firefox 5'te de bu klasör aynıdır.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 16 Haziran 2012 #2 Gizli tarama modunda dosyaların kaydedildiği bir yer bulamadım. Gizli tarama yapmadan dolaşınca Recuva'dan girdiğim sitelerin verilerini görüyordum ama gizli taramayla böyle bir şey olmuyor. Bilgisayara kaydedilmiyor mu ? Yoksa şifreli vs. mi ?
Gizli tarama modunda dosyaların kaydedildiği bir yer bulamadım. Gizli tarama yapmadan dolaşınca Recuva'dan girdiğim sitelerin verilerini görüyordum ama gizli taramayla böyle bir şey olmuyor. Bilgisayara kaydedilmiyor mu ? Yoksa şifreli vs. mi ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Haziran 2012 #3 Belleğe kaydediliyor olabilir...
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Temmuz 2012 #4 Konuyu yeniden hortlattım ama Firefox 15 ile bir değişiklik oldu. C>Users>Kullanıcı Adı>App Data>Local>Mozilla>Firefox>Profiles>Profil İsmi>Cache Yolunu izlediğimde tüm geçmişi orada buldum. Daha önceki sürümlerde böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Olsa dikkatimi çekerdi. Gizli tarama modunda böyle şey nasıl oluyor ? Firefox'a bildirmeli miyim ?
Konuyu yeniden hortlattım ama Firefox 15 ile bir değişiklik oldu. C>Users>Kullanıcı Adı>App Data>Local>Mozilla>Firefox>Profiles>Profil İsmi>Cache Yolunu izlediğimde tüm geçmişi orada buldum. Daha önceki sürümlerde böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Olsa dikkatimi çekerdi. Gizli tarama modunda böyle şey nasıl oluyor ? Firefox'a bildirmeli miyim ?