Cevaplanmayan Konular

Makaleler
1
Yer
Sinop
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar benim ve bir sürü kişinin konusunun belki hiç belki de çok az cevaplandığını görüyorum. Ki cevaplanmadığı takdirde belli bir süre sonra cevaplanması daha da zorlaşıyor. Çünkü sadece yeni konular ana sayfada gösteriliyor. Bence ana sayfada cevaplanmayan konular diye bir bölüm eklenmeli. Yöneticilerin oldukça zorlandığını biliyorum amacım asla kabalık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
'Bize Ulaşın' kısmından ulaşabilirsin. Çözülmesi gereken farklı konularda rapor sistemini de kullanabilirsin. Tabii gerçekten oradan ulaşman gerekiyorsa. (Doğum tarihi, şifre unutma vs)

Öyle bir durumda sana özel mesaj olarak geri dönüş sağlanır.

Hazır konusu açılmışken şunu belirteyim ki; cevaplanmayan konuların birçoğu karmaşık sorulmuş, aslında sorulamamış bile. Bazen cevaplamak isteyenler, konuyu açanı uyarıp detayları doğru düzgün anlatmasını istiyor bazen de umursamıyor ve "back" yapıp çıkıyor sanırım. Yoksa konunun birçok uzmanı var Sosyal'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…