I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 376 Çözümler 5 26 Nisan 2023 #11 EmperortheAntares dedi: Hocam arkadaşa söyledim artık kusura bakmayın bu arada doğum gününüzmüş galiba, doğum gününüz kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim basit bi trade için komisyon istemesi saçma geldi
EmperortheAntares dedi: Hocam arkadaşa söyledim artık kusura bakmayın bu arada doğum gününüzmüş galiba, doğum gününüz kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim basit bi trade için komisyon istemesi saçma geldi
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 837 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2023 #12 intel pentium 4 dedi: Teşekkür ederim basit bir trade için komisyon istemesi saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, çok rozet işliyorum dolayısıyla çok şeyi çevirebiliyorum cevhere. İstediği 100 komisyon olsun dert değil
intel pentium 4 dedi: Teşekkür ederim basit bir trade için komisyon istemesi saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, çok rozet işliyorum dolayısıyla çok şeyi çevirebiliyorum cevhere. İstediği 100 komisyon olsun dert değil
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 26 Nisan 2023 #13 intel pentium 4 dedi: Teşekkür ederim basit bir trade için komisyon istemesi saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Zaten normalde 100-200 cevher peşinde koşacak biri değilim yan hesaplarımda yüzlerce TL'lik Rust skinleri var.
intel pentium 4 dedi: Teşekkür ederim basit bir trade için komisyon istemesi saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Zaten normalde 100-200 cevher peşinde koşacak biri değilim yan hesaplarımda yüzlerce TL'lik Rust skinleri var.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 376 Çözümler 5 27 Nisan 2023 #14 mayroxoi dedi: Zaten normalde 100-200 cevher peşinde koşacak biri değilim yan hesaplarımda yüzlerce TL'lik Rust skinleri var. Genişletmek için tıkla... Skinlerinin olması beni ilgilendirmiyor. Koşacak biri değilsen neden istedin?
mayroxoi dedi: Zaten normalde 100-200 cevher peşinde koşacak biri değilim yan hesaplarımda yüzlerce TL'lik Rust skinleri var. Genişletmek için tıkla... Skinlerinin olması beni ilgilendirmiyor. Koşacak biri değilsen neden istedin?
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 27 Nisan 2023 #15 intel pentium 4 dedi: Skinlerinin olması beni ilgilendirmiyor. Koşacak biri değilsen neden istedin? Genişletmek için tıkla... öylesine yaptığımın bir karşılığı olsun amaç.
intel pentium 4 dedi: Skinlerinin olması beni ilgilendirmiyor. Koşacak biri değilsen neden istedin? Genişletmek için tıkla... öylesine yaptığımın bir karşılığı olsun amaç.