TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Şubat 2021 #1 Maksimum 1000 TL olmak üzere çevre sesini almayan bir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum, fiyat/performans olur veya istediğiniz gibi önerebilirsiniz.
Maksimum 1000 TL olmak üzere çevre sesini almayan bir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum, fiyat/performans olur veya istediğiniz gibi önerebilirsiniz.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Şubat 2021 #2 MH752 kullanıyorum, müzik dinlerken dışarıyla bağlantım kesiliyor, tavsiye ederim.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Şubat 2021 #3 Dark Lord of the Sith dedi: MH752 kullanıyorum, müzik dinlerken dışarıyla bağlantım kesiliyor, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışsınız sanırsam. Demek istediğim mikrofon açısından ses almayacak, yani dışarıdan gelen araba sesini mikrofona yansıtmayacak gibisinden.
Dark Lord of the Sith dedi: MH752 kullanıyorum, müzik dinlerken dışarıyla bağlantım kesiliyor, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışsınız sanırsam. Demek istediğim mikrofon açısından ses almayacak, yani dışarıdan gelen araba sesini mikrofona yansıtmayacak gibisinden.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 21 Şubat 2021 #4 TolgaFlashTR dedi: Yanlış anlamışsınız sanırsam. Demek istediğim mikrofon açısından ses almayacak, yani dışarıdan gelen araba sesini mikrofona yansıtmayacak gibisinden. Genişletmek için tıkla... Banım vardı yazamadım kusura bakmayın. Yanlış anlamışım ben ancak MH752'nin mikrofonuda gayet iyi göz atın bence.
TolgaFlashTR dedi: Yanlış anlamışsınız sanırsam. Demek istediğim mikrofon açısından ses almayacak, yani dışarıdan gelen araba sesini mikrofona yansıtmayacak gibisinden. Genişletmek için tıkla... Banım vardı yazamadım kusura bakmayın. Yanlış anlamışım ben ancak MH752'nin mikrofonuda gayet iyi göz atın bence.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 21 Şubat 2021 #5 TolgaFlashTR dedi: Maksimum 1000 TL olmak üzere çevre sesini almayan bir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum, fiyat/performans olur veya istediğiniz gibi önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O bütçedeki en iyi kulaklık. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
TolgaFlashTR dedi: Maksimum 1000 TL olmak üzere çevre sesini almayan bir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum, fiyat/performans olur veya istediğiniz gibi önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O bütçedeki en iyi kulaklık. HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blue HX-HSCAS-BL/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #6 Bütçe varsa biraz G PRO X yoksa Blackshark V2 modeli olabilir. Dış sesi oldukça az oluyor klavye testi yapanlar var videolardan bakarsınız ancak ses biraz robotik oluyor.
Bütçe varsa biraz G PRO X yoksa Blackshark V2 modeli olabilir. Dış sesi oldukça az oluyor klavye testi yapanlar var videolardan bakarsınız ancak ses biraz robotik oluyor.