Çevremden aşırı etkileniyorum

Kendi başına zaman geçirebilmeyi eğlenmeyi dene eğlenmek için kaliteli zaman için birine ihtiyacın yok hobiler edin kendine,yapacak önemli işlerin olduğu zaman böyle şeyleri düşünemesin.
Birazına katılıyorum birazına katılmıyorum. Tek başına zaman geçirmeyi öğrenmek bu işin çözümü değil. En basitinden gece yatağa yattığında ister istemez düşünceler gözünün önüne geliyor ve uyutmuyor. Yapacak başka önemli işlerinin olması gerçekten bu işi çözüyor fakat bu da uzun vadeli bir çözüm değil.

Kendi başına zaman geçirebilmeyi eğlenmeyi dene eğlenmek için kaliteli zaman için birine ihtiyacın yok hobiler edin kendine, yapacak önemli işlerin olduğu zaman böyle şeyleri düşünemesin.

Hocam okuldan 5 de çıkıyorum 6 buçukta evde oluyorum, dolayısıyla dışarı çıkmaya çok imkanım olmuyor. Nereden baksan hep PC ile vakit geçiriyorum. Yani hobilerimi filan hiç keşfetmedim çünkü sadece okula gönderildim

Hocam özel bir durum yoksa pek iyi şey olmayan nedir? Çünkü bende bu konuyu aileme açmaya korkuyorum daha doğrusu çekiniyorum.
Ailem zaten doktor, hastane konusunu çok sevmez. Çok acil olmadıkça da gitmez veya götürmezler. Bir de halk içinde psikolog, psikiyatr bölümlerine bakış açısı biraz kötü. Sanırım bununla alaklı. Çok açmak istemiyorum bu konuyu.

Bende senin gibiyim kimseye hayır diyemiyorum.
Buda sorun ya...

Sorun yok sadece merak etmiştim.

En basitinden gece yatağa yattığında ister istemez düşünceler.

Düşünmemek için Instagram'a giriyorum orada da sad editler bunaltıyor...

Kesinlikle, zihnin alanını sadece bir süreliğine başka odak noktasına geçirebilirsin, rahat bıraktığında eski haline geri döner. Örneğin okulda deneme çözen biri ıkına ıkına çözerken, deneme bittiğinde rahatlar onun gibi. Bunun en etkili çözümü bence düşüncelerin -sana negatif olarak dönmemesi şartıyla- üzerine gitmek olur. Fazla mı resmi konuştum?

arkadaşımız diğer çocuklarla ve onların arkadaşlarıyla vs arasının bozulacağını düşünerek onlara hayır diyemiyorum dedi ve aslında eğlenmek için onlara ihtiyacı yok kendimce onu anlatmaya çalıştım eğer tek kaldığın zaman yapacak bir işin vs varsa baska birisine ihtiyacın kalmıyor e tabi insana göre değişebilir

Dopamini buralardan almak yerine spora başlamanızı ya da yeni hobiler bulmanızı öneriyorum.

Hobiler nelerdir? Filan hiç bilmiyorum. Hiç dışarı ile ilişkim yok. Spor konusunda ise ben zaten yazın gidiyordum kilomdan dolayı bayağı zayıfladım lakin okuldan bıraktım ve yine aldım...

Hobiler nedir ya da nelerdir? Filan hiç bilmiyorum. Hiç dışarı ile ilişkim yok. Spor konusunda ise ben zaten yazın gidiyordum kilomdan dolayı bayağı zayıfladım lakin okuldan bıraktım ve yine aldım...
Evde yapın, şınav ve mekik iyidir. Ayrıca internetten 5 kg'lık iki dambıl alın, çok zorlamaz diye tahmin ediyorum. Gidip video oyunu falan oynayın, kafanız dağılır bir süreliğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…