Çevremden aşırı etkileniyorum

Kafamı dağıta bileceğim şey oyun programlama ve manganın müzikleri kendimi bunlara bağlarsam hayattan kopuyorum oyun programlama sabır işi doğru evet biraz zor ama yine de insanı buradan alıp götürüyor kısa vadelide olsa işe yarıyor.

Arkadaşımız diğer çocuklarla ve onların arkadaşlarıyla vs arasının bozulacağını düşünerek onlara hayır diyemiyorum dedi ve aslında eğlenmek için onlara ihtiyacı yok kendimce onu anlatmaya çalıştım eğer tek kaldığın zaman yapacak bir işin vs varsa baska birisine ihtiyacın kalmıyor e tabii insana göre değişebilir.

Okulda babam da öğretmen öğlen yanına gidiyorum ama ne de olsa sınıfta da bir arkadaşa ihtiyacın var ama meslek...

Hobiler nelerdir? Filan hiç bilmiyorum. Hiç dışarı ile ilişkim yok.
Hobin olması için dışarıyla ilgin olması gerekmiyor, bende dışarıya çıkmayı pek sevmem sanırım bunun sebebi de sürekli takıldığım bir arkadaş çevrem olmaması. Hobilerini deneyerek bulursun mesela programlama yapmayı deneyebilirsin, resim çizmeyi deneyebilirsin, 3D çizim yapmayı deneyebilirsin. Araştırdıkça çok fazla seçenek olduğunu göreceksin.

:) zaten sadece oyun oynuyorum ama orada da Single Player :(

Hocam Single Player daha iyi
Arkadaşım: Neden o adamı vurmadın iyi oyna beceremiyorsun.
Falan derdi bende özür dilerim ama o arkadaşı hayatımdan sildim şimdi ise ben ve 2 Dünya Savaşı oyunları benim nazileri öldürmek gibi bir fantezim var öneririm (ciddiye almayın moraliniz düzelsin diye yazdım)

Hocam Single Player daha iyi.
Arkadaşım: Neden o adamı vurmadın iyi oyna beceremiyorsun.
Falan derdi bende özür dilerim ama o arkadaşı hayatımdan sildim şimdi ise ben ve 2 Dünya Savaşı oyunları benim nazileri öldürmek gibi bir fantezim var öneririm (ciddiye almayın moraliniz düzelsin diye yazdım)

Orası da doğru. Hep eleştiriyorlar ama son kısım güldürdü ne yalan söyleyeyim :)

Etrafımda arkadaşlarım var ama hepsi yapmacık sadece bir hata yapmamı bekliyorlar ve o hatayı yüzüme vuruyorlar 100 tane yapmacık arkadaştansa yalnız olmayı seçerim derdim fakat insan yalnız olunca sıkılıyor be abi Discord zaten kapandı oradaki arkadaşlarım vardı güzel sohbet ederdik hepsi gitti eski ortamı özlüyordur insan eskiden mi iyiydi eskindemi iyiydik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı